Voor 23.00u besteld, volgende werkdag in huis

Over Viv Support

De achtbaan van vrouwelijke hormonen kan nogal een bumpy road zijn. 

Oftewel, een emotionele rollercoaster, van happy naar down… van energiek naar vermoeid, van gezellig naar een kort lontje, van een slanke lijn naar een opgeblazen gevoel en overtollige kilo’s… en ga zo maar door. Die vrouwelijke hormonen, die kunnen nogal de stempel op je leven drukken.

Hormonen zijn de boosdoeners achter veel gezondheidsklachten bij vrouwen. Acht op de tien vrouwen in Nederland ervaart gezondheidsklachten zoals vermoeidheid, prikkelbaarheid, een korter lontje, vruchtbaarheidsproblemen, menstruatieproblemen, stress, haaruitval, moeite met afvallen, slecht slapen en nog veel meer.

Dat cijfer is enorm hoog, te hoog.

Toch worden deze klachten (bijna) als vanzelfsprekend bestempeld als “typische vrouwenklachten”. Maar niets is minder waar, het heeft allemaal te maken met de hormonen.

Bij Viv Support weten wij als geen ander hoeveel invloed deze klachten kunnen hebben op je dagelijks leven. Vivian Reijs, oprichtster van Viv Support (supplementen), dé hormoonexpert van Nederland, bestsellerauteur en veelgevraagd health spreker, weet als geen ander hoe het vrouwelijk lichaam in elkaar zit en hoe jouw hormonen werken.

De afgelopen jaren heeft zij meer dan 60.000 vrouwen binnen no-time van deze vreselijke klachten afgeholpen.

Vivian biedt alle hulpmiddelen om dit probleem bij de kern, of in dit geval, bij de hormonen aan te pakken. Door middel van haar online coachingprogramma’s, bestsellerboeken, hormoonproof producten en last but not least hoogwaardige en bewezen supplementen die speciaal zijn ontwikkeld om de hormoonbalans bij vrouwen te ondersteunen.

Viv Support is het enige supplementen merk in Nederland dat zich richt op alle typische gezondheidsklachten van vrouwen. We gaan deze klachten te lijf met unieke formules die zijn samengesteld door een team van orthomoleculaire therapeuten met meer dan 20 jaar ervaring in deze branche. De supplementen van Viv Support zijn natuurlijk, zonder onnodige toevoegingen en we streven enkel naar de beste kwaliteit. Onze missie?

“We support women’s health”.

Ben jij klaar om weer de baas te worden over jouw hormonen? Wij zorgen ervoor dat elke vrouw, ja ook jij, zich energieker, gezonder, blijer en lekkerder in haar vel voelt in elke levensfase.

>> Naar Supplementen
>> Naar Bestseller boeken
>> Naar Online Coaching

In winkelwagen