Voor 23.00u besteld, volgende werkdag in huis

Spice up your seks life met deze 8 tips

Heb jij nog steeds zin in een stomende sessie tussen de lakens of is jouw libido gekrompen tot het formaat van een ijsklontje? Misschien zijn jij en je partner al zo lang samen dat de seksuele spanning is afgekoeld. Of misschien heb je last van stress, een hectische baan of ben je in de overgang? Of misschien gooit een slechte nachtrust roet in het eten? Al die factoren hebben invloed op ons libido en op de seks.

Seks is heel belangrijk voor je gezondheid want het vermindert stress, het versterkt je immuunsysteem en je slaapt er beter door. Wist je dat mensen die regelmatig seks hebben er gemiddeld 10 jaar jonger uitzien? Orgasmes stimuleren de oestrogeenproductie en laten je haar en huid stralen!

In deze blog geef ik je een aantal fijne tips. Dit kan jij zelf doen to spice up your sexlife! Let’s heat things up!

1. Stress is een ware libido killer

Stress is DE killer voor ons libido. Door stress vergeten we überhaupt dat we lustige gevoelens hebben. Ons lichaam wil in tijden van stress liever niet voortplanten. Want een kind op de wereld zetten in een stressvolle situatie, maakt de kans op overleven klein. Zo werken de natuurwetten.

Om stress te verminderen, kun je je hormonen weer in balans brengen. En de beste manier om stress te laten varen? Ademhalen! Neem de tijd om te ontspannen en je batterijen op te laden. Doe dingen waar je blij van wordt en die je gelukkig maken: yoga, wandelen, de natuur in, een boek lezen of gewoonweg genieten van een dagje wellness. Onthoud dat zelfliefde het ultieme wapen tegen stress is! 

2. Maca = libido boost = betere seks

Maca, ook wel bekend als “Peruaanse ginseng”, is een plant waarvan de eigenschappen al eeuwenlang worden geprezen. En raad eens? Het is een echte game-changer als het gaat om je seksuele gezondheid en libido! Maca is een natuurlijk adaptogeen en staat erom bekend je energie en vitaliteit te verbeteren. Het heeft een gunstige invloed op je vruchtbaarheid, ondersteunt je fysieke en mentale gezondheid én kan je libido een flinke oppepper geven. Dus als je je seksleven een boost wilt geven, is Maca je beste vriend!

3. Tip: Female Cycle support met Maca

Ons Female Cycle Support supplement bevat een krachtige dosis Maca om je te helpen je seksuele verlangen naar nieuwe hoogten te brengen! Met Female Cycle Support kun je niet alleen je vruchtbaarheid ondersteunen, maar ook je libido een welverdiende impuls geven. 🔥

We zijn zo enthousiast over dit product dat we het al aan het testen zijn op de redactie.
Meerdere dames van Team Vivonline hebben al gemeld dat hun seksdrive door het dak gaat!
Tja, wie had gedacht dat een klein pilletje zoveel plezier kon brengen?

4. Meer seks betekent minder cortisol, jaaaa.. ladies!

Wist je dat hoe vaker je een orgasme hebt, hoe meer je lichaam er naar verlangt? Zin maakt zin. Dus ik zou zeggen, zet je er eens toe en wie weet heb je binnen een paar dagen je libido weer helemaal terug. Een orgasme kan je stressniveau direct verlagen, want het geeft een boost aan oxytocine, ook wel bekend als het knuffelhormoon. Dat is toch geweldig! Meer seks heeft dus vele voordelen!

5. Eet oesters maar wel samen je partner

Wist je dat oesters vol zitten met zink? En zink is een testosteron verhogen. Oesters kunnen je lust dus echt opwekken, geen fabeltje. En ook de spermakwaliteit van je man verbeteren. Dus lekker samen een oestertje eten, kan de avond een stuk intiemer maker. 

6. Sporten = testosteron boosten

Je hoeft echt geen sportschoolfanaat te zijn, maar beweging doet wonderen! Regelmatige lichaamsbeweging bevordert de bloedcirculatie en verbetert de doorbloeding van het bekkengebied, wat een positief effect kan hebben op je libido. Het vermindert ook stress en geeft ons een boost van serotonine en vooral testosteron: de grote stimulator van het libido! En laten we ons nou juist door serotonine extra sexy voelen. 

7. Voldoende slaap is belangrijk voor seks

Wanneer je niet voldoende slaapt zit je minder lekker in je vel en dus heb je waarschijnlijk minder zin in seks. Als je 7 tot 8 uur slaapt geef je je lichaam voldoende tijd en kracht om te herstellen. Een uitgerust lichaam kan de wereld aan en verlangt naar meer… euh, sexlife!

8. Werk aan een gelukkige relatie

Als je relatie niet goed zit, ben je waarschijnlijk niet echt in de mood om tussen de lakens te duiken. Je libido staat hier nu eenmaal niet om te springen. Dus zorg ervoor dat jullie relatie vol liefde en geluk is, want een gezond libido gedijt daarbij.

Viv Hormoon Herstel Methode

Dit zijn natuurlijk een aantal leuke praktische tips, maar heb je echt libido problemen, dan is er een hormonale disbalans. Daar kan ik je bij helpen in mijn programma ‘De Viv Hormoon Herstel Methode. Hier komt het libido uitgebreid aan bod. In dit programma ontdek je hoe je binnen een paar weken van je hormonale klachten afkomt. Ik geef je alles wat jij nodig hebt om jouw hormoonhuishouding te herstellen. Klik hier voor alle info.

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

In winkelwagen