Voor 23.00u besteld, volgende werkdag in huis

Disclaimer

Wij vinden het superfijn dat wij jullie mogen motiveren en inspireren om gezonder en bewuster te eten! Ook vinden wij het erg leuk dat jullie reacties achterlaten en dat we zien dat jullie onze recepten maken.

De bedoeling van Vivsupport.nl is om haar lezers/lezeressen te informeren en inspireren over gezonde voeding en supplementen. De redactie van Viv Support reageert niet altijd op vragen die worden gesteld via de website. Op het moment dat je een dringende vraag of opmerking hebt, kan je ons bereiken op info@vivsupport.nl

Onze lezers worden nadrukkelijk geadviseerd om bij eventuele gezondheidsklachten, of behoefte aan informatie over de gezondheid de arts, therapeut en/ of diëtist te raadplegen. Dit om specifieke informatie over de persoonlijke gezondheidssituatie te kunnen achterhalen.

Het auteursrecht op Viv Support berust bij Viv Support of derden welke (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Viv Support. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door Viv Support. Wij werken met de grootst mogelijke zorg en betrokkenheid aan Viv Support, echter kan er altijd iets tussendoor glippen. Daarom kan er geen enkele aansprakelijkheid worden ontleend aan informatie die onjuist of onvolledig is opgenomen. Voor eventuele verbeteringen in artikelen zijn wij uiteraard te bereiken via de mail: info@vivsupport.nl

Wij gaan ervanuit onze lezers hiermee voldoende op de hoogte te hebben gesteld over de rechten en plichten van Viv Support.

In winkelwagen