Voor 23.00u besteld, volgende werkdag in huis

Veelgestelde vragen over de supplementen

Heb jij een vraag over één van onze supplementen, dan kun je hier alle veelgestelde vragen terugvinden. Staat jouw vraag er niet tussen? Mail dan naar info@vivsupport.nl.

Ik heb moeite met supplementen slikken. Kun je de capsule ook open maken en door je eten of drinken doen? 
Ja dit mag zeker. Mocht je moeite hebben met het slikken van het supplement, kun je hem open maken en toevoegen aan je drinken of eten. Dit is wel iets minder goed voor de opneembaarheid van de stofjes. Het beste is om de capsule in zijn geheel in te nemen.

Hoe lang is de bezorgtijd van de producten?
Voor 23.00 besteld, is morgen in huis op een doordeweekse dag. In het weekend duurt dit soms langer.

Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten bedragen € 4,95 per bestelling.

Mag ik deze supplementen combineren met andere supplementen van Viv Support?
Ja, alle supplementen van Viv Support mogen allemaal gecombineerd worden.

Ik heb een bepaalde allergie, mag ik de supplementen dan nemen?
De supplementen zijn gegarandeerd vrij van: gist, gluten, soja, melk, kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.

PMS support

Werkt dit supplement ook als je aan de pil zit of een hormoonspiraal hebt?
Je mag de PMS support met de anticonceptiepil of een spiraal gebruiken. Het kan zeker de moodswings verminderen. Maar je blijft altijd een beetje de invloed van de pil of spiraal ervaren.

Je kunt je cyclus namelijk helaas niet herstellen met de pil/spiraal omdat deze juist je natuurlijke cyclus stil zet. De pms support stimuleert juist een natuurlijke en regelmatige cyclus. Dus het effect is niet te voorspellen naast het slikken van de pil of het hebben van een hormoonspiraal. Dit kan namelijk ook juist de veroorzaker zijn van jouw klachten. Hoeft niet maar kan wel. 

Het supplement wordt in ieder geval wel door veel vrouwen gebruikt icm met de pil of een spiraal met ook bij veel vrouwen goede resultaten.

Kan dit supplement gecombineerd worden met andere supplementen en kruiden-formules zoals de Relax Support of de (Pre) Meno support?
Ja dit kan! De supplementen kunnen juist goed gecombineerd worden en werken ook weer aanvullend op elkaar. Zo is de combinatie van PMS support en (Pre) Meno support een fijne combinatie voor dames met beginnende menopauze klachten. Ook de PMS support en Relax Support kan goed gecombineerd worden. Daarnaast kun je dit supplement ook combineren met andere basis supplementen zoals de multi, omega 3 of vitamine d3. 

Ik slik bepaalde medicatie, kan ik dit supplement dan nemen?
PMS support mag niet gebruikt worden bij anti-depressiva. Het is een kruidenformule, bij twijfel of medicatie gebruik altijd de huisarts of begeleidend arts raadplegen. 

Wanneer kan ik dit supplement het beste innemen?
Je kunt dit supplement het beste innemen voorafgaand aan de maaltijd, zowel ‘s ochtends als ‘s avonds. 

Is dit supplement ook geschikt voor vegetariërs of veganisten?
Ja! En het supplement is ook vrij van suiker, gist, gluten, soja, melk, kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen.

Werkt dit supplement ook als je een onregelmatige menstruatie hebt?
Het kan de cyclus zeker ondersteunen. Bij sommige vrouwen kan het de cyclus reguleren. Maar weet dat er altijd een oorzaak onder onregelmatige cyclus zit. Dus kijk ook wat verder. Dus naar je leefstijl etc.

Kan dit supplement gebruikt worden met anti-depressiva?
Nee helaas kan dit niet. Dit omdat het beide werkt op je serotonine. Dit kan conflicterend werken. Dus echt niet gebruiken als je anti-depressiva slikt.

Kun je de PMS support ook gebruiken bij een kinderwens?
Ja dit kan zeker. De PMS support bevordert de progesteronfase, dus kan ondersteunend werken. Wel graag stoppen met het supplement als je zwanger geworden bent.

Moet ik dit supplement de hele cyclus slikken?
Je kunt de PMS de gehele maand slikken. Vooral in de eerste 1-3 maanden kan dit helpen om het snelste te weten of het werkt voor je. Als je al snel resultaat merkt kun je daarna kijken hoe het voelt als je het bijv. alleen in het tweede deel slikt. Dit is heel persoonlijk omdat het verschillend is hoe snel en hoe goed de kruiden bij jou werken vandaar dat we aanraden om op je gevoel af te gaan!

Je kunt er wel ook voor kiezen het supplement alleen te slikken de laatste 2 weken van de cyclus. Net wat je fijn vindt en werkt voor jou.

Hoe lang doe je met de PMS support?
Dit is afhankelijk of je er 1 of 2 stuks per dag slikt. Bij 1 stuks doe je er 2 maanden mee, bij 2 stuks 1 maand. Er zitten 60 stuks in een potje. 

Wanneer 1 en wanneer 2 per dag van dit supplement?
Wij adviseren 1-2 supplementen per dag in te nemen van de PMS support. Dit is vooral zelf uitproberen en testen en aanvoelen wat voor jou het beste werkt. 

Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen de eerste 2 weken van je cyclus 1 capsule per dag slikken en de laatste 2 weken 2 capsules. Ieder lichaam is anders en iedereen reageert weer anders op dit supplement. Het is dus voornamelijk uittesten. 

Vanaf welke leeftijd is de PMS support geschikt? Kan mijn dochter van 15 dit supplement gebruiken?
Het supplement is ook geschikt voor jonge meiden, vanaf het moment dat ze menstrueren. Wel adviseren wij dan een halve dosis aan, dus 1 supplement per dag. 

Mag de PMS support icm zwangerschap of borstvoeding?
Nee helaas mag het dan nog niet. Kruiden mag je niet nemen als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Helaas daarna pas weer. 

Werkt dit supplement ook bij endometriose?
Endometriose is een medische aandoening en wij durven niet te beloven dat de PMS support daarvoor werkt. Dit kunnen we bij endometriose helaas dus niet garanderen. 

Na hoe lang merk je effect van dit supplement?
Dit verschilt echt per persoon. De ene vrouw voelt al verschil na 1 maand slikken, bij de andere vrouw duurt het 2-3 maanden. Vergeet daarnaast ook niet dat naast het slikken van een supplement voeding, stress en leefstijl ook super belangrijk is. Er is geen magic pill die jouw hormonen in balans brengt. En dus ook geen magic pill die jouw PMS klachten doet verdwijnen. Wel kan het supplement natuurlijk ondersteunen. 

Mocht je meer willen weten over PMS in relatie tot voeding/leefstijl, dan is deze PMS Quick Fix van Vivian wellicht iets voor jou: >>> https://vivonline.plugandpay.nl/checkout/pms-quick-fix

Daarnaast kun je op onze website ook veel blogs vinden over dit onderwerp met tips, waaronder dit artikel: >>>> https://vivonline.nl/pms-wat-is-het-en-wat-kun-je-eraan-doen/

Werkt dit supplement ook bij een pijnlijke eisprong?
De PMS support kan in dit geval zeker ondersteunen, maar dan wel in dit geval in combinatie met omega 3. (mocht je last hebben van klachten rondom de eisprong).

Maar de PMS support werkt helaas niet tegen pijn. Mocht je echt last hebben van een pijnlijke eisprong, dan adviseren we je PEA. Deze verkopen we op het moment zelf niet maar kun je wel online vinden. 

Andere vragen over PMS support? Stuur een mailtje naar info@vivsupport.nl

(Pre) Meno support 

Ik menstrueer nog (af en toe), maar ervaar ook beginnende menopauze klachten.
Is dit supplement dan geschikt voor mij? Of kan ik beter de PMS support nemen?

Mocht je nog menstrueren en ook last hebben van menopauzale klachten, dan kun je de twee supplementen goed met elkaar combineren. Neem dan een halve dosering van beide supplementen: 1x pms support en 1x (Pre) Meno support.

Wat is precies het verschil tussen de (Pre) Meno support en de PMS support?
De PMS support stimuleert de luteale/progesteron fase en is voor alle leeftijden geschikt. Dit supplement werkt goed bij dames met klachten rondom de menstruatie. Heb je op dit moment een kort lontje of veel last van stemmingswisselingen voorafgaand aan je menstruatie? Dan is dit supplement geschikt voor jou.

De (Pre) Meno support bevat kruiden die op het oestrogeen-niveau werken. Dit supplement is geschikt voor 40+ dames met (beginnende) menopauze klachten waarbij de oestrogenen aan het afnemen zijn. Voor vrouwen met klachten als: opvliegers, stemmingswisselingen, prikkelbare gevoelens en nachtzweten. 

De (Pre) Meno support raden wij alleen aan als je 40+ bent. Mocht je nog menstrueren en ook last hebben van PMS klachten, dan kun je deze wel combineren. Neem dan een halve dosering: 1x pms support en 1x (Pre) Meno Support.

Kan dit supplement gecombineerd worden met andere supplementen en kruiden-formules zoals de Relax Support of de PMS support?
Ja dit kan! De supplementen kunnen juist goed gecombineerd worden en werken ook weer aanvullend op elkaar. Zo is de combinatie van (Pre) Meno support en PMS support een fijne combinatie voor dames met beginnende menopauze klachten, die nog wel menstrueren. Ook de (Pre) Meno Support en de Relax Support kunnen goed gecombineerd worden. Daarnaast kun je dit supplement ook combineren met andere basis supplementen zoals de multi, omega 3 of vitamine D3. 

Ik slik bepaalde medicatie, kan ik dit supplement dan nemen?
(Pre) Meno support mag niet gebruikt:
– Als je een leveraandoening hebt of hebt gehad
– Tijdens zwangerschap en borstvoeding
– In combinatie met bloedverdunnende medicijnen of kruiden
– Als je een behandeling ondergaat of ooit ondergaan bent tegen borstkanker of andere hormoonafhankelijke tumoren
– In geval van een voorgeschiedenis van bloedingen, beroerte, trombotische aandoeningen, baarmoederkanker of een oestrogeenafhankelijke tumor

Het is een kruidenformule, bij twijfel of medicatie gebruik altijd de huisarts of begeleidend arts raadplegen.

Kan dit supplement gebruikt worden met anti-depressiva?
Je kunt de (Pre) Meno Support slikken naast anti-depressiva. De PMS support daarentegen kan NIET icm met anti-depressiva. Bij twijfel of medicatie gebruik altijd de huisarts of begeleidend arts raadplegen.

Hoe lang doe je met de (Pre) Meno support?
Dit is afhankelijk of je er 1 of 2 stuks per dag slikt. Bij 1 stuks doe je er 2 maanden mee, bij 2 stuks 1 maand. Er zitten 60 stuks in een potje. 

Wanneer 1 en wanneer 2 per dag van dit supplement?
Wij adviseren 1-2 supplementen per dag in te nemen van de (Pre) Meno support. Dit is vooral zelf uitproberen en testen en aanvoelen wat voor jou het beste werkt.
Ieder lichaam is anders en iedereen reageert weer anders op dit supplement. Het is dus voornamelijk uittesten. 

Mag de (Pre) Meno support icm zwangerschap of borstvoeding?
Nee helaas mag het dan nog niet. Kruiden mag je niet nemen als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Helaas daarna pas weer. 

Wanneer kan ik dit supplement het beste innemen?
Je kunt dit supplement het beste innemen voorafgaand aan de maaltijd, zowel ‘s ochtends als ‘s avonds. 

Is dit supplement ook geschikt voor vegetariërs of veganisten?
Ja! En het supplement is ook vrij van suiker, gist, gluten, soja, melk, kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen. 

Na hoe lang merk je effect van dit supplement?
Dit verschilt echt per persoon. De ene vrouw voelt al verschil na 1 maand slikken, bij de andere vrouw duurt  het 2-3 maanden. Vergeet daarnaast ook niet dat naast het slikken van een supplement voeding, stress en leefstijl ook super belangrijk is. Er is geen magic pill die jouw hormonen in balans brengt. En dus ook geen magic pill die jouw pre menopauze klachten doet verdwijnen. Wel kan het supplement natuurlijk ondersteunen. 

Andere vragen over (Pre) Meno support? Stuur een mailtje naar info@vivsupport.nl.

Relax Support

Mag ik de Relax Support icm zwangerschap of borstvoeding?
Nee helaas mag het dan nog niet. Kruiden mag je niet nemen als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Helaas daarna pas weer.

Kan dit supplement gecombineerd worden met andere supplementen en kruiden-formules zoals de (Pre) Meno support of de PMS support?

Ja dit kan! De supplementen kunnen juist goed gecombineerd worden en werken ook weer aanvullend op elkaar. Zo is de combinatie van Relax Support en PMS of (Pre) Meno support een fijne combinatie. Daarnaast kun je dit supplement ook combineren met andere basis supplementen zoals de multi, omega 3 of vitamine D3. 

Ik slik bepaalde medicatie, kan ik dit supplement dan nemen?
Relax Support is een kruidenformule, bij twijfel of medicatie gebruik altijd de huisarts of begeleidend arts raadplegen. Het supplement kan wel bij schildkliermedicatie gebruikt worden.

Kan dit supplement gebruikt worden met anti-depressiva?
Ja dit kan. 

Hoe lang doe je met Relax Support?
De Relax Support is een maand dosering. Er zitten 60 stuks in een potje en wij adviseren er 2 per dag te nemen. 

Wanneer kan ik dit supplement het beste innemen?
Je kunt dit supplement het beste innemen voorafgaand aan de maaltijd, zowel ‘s ochtends als ‘s avonds. 

Is dit supplement ook geschikt voor vegetariërs of veganisten?
Ja! En het supplement is ook vrij van suiker, gist, gluten, soja, melk, kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen. 

Mag de Relax Support i.c.m. zwangerschap of borstvoeding?
Nee helaas mag het dan nog niet. Kruiden mag je niet nemen als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Helaas daarna pas weer. 

Na hoe lang merk je effect van dit supplement?
Dit verschilt echt per persoon. De ene vrouw voelt al verschil na 1 maand slikken, bij de andere vrouw duurt  het 2-3 maanden. Vergeet daarnaast ook niet dat naast het slikken van een supplement voeding, stress en leefstijl ook super belangrijk is. Er is geen magic pill die jouw hormonen in balans brengt. En dus ook geen magic pill die jouw stress klachten doet laten verdwijnen. Wel kan het supplement natuurlijk ondersteunen. 

Andere vragen over Relax Support? Stuur een mailtje naar info@vivsupport.nl.

Hair support

Mag ik de Hair Support icm zwangerschap of borstvoeding?
Nee helaas mag het dan nog niet. Kruiden mag je niet nemen als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Helaas daarna pas weer.

Kan dit supplement gecombineerd worden met andere supplementen en kruiden-formules zoals de (Pre) Meno Support of de PMS Support?
Ja dit kan! De supplementen kunnen juist goed gecombineerd worden en werken ook weer aanvullend op elkaar. Daarnaast kun je dit supplement ook combineren met andere basis supplementen zoals de multi, omega 3 of vitamine D3. 

Ik slik bepaalde medicatie, kan ik dit supplement dan nemen?
Hair Support is een kruidenformule, bij twijfel of medicatie gebruik altijd de huisarts of begeleidend arts raadplegen. 

Kan dit supplement gebruikt worden met anti-depressiva?
Ja dit kan. 

Hoe lang doe je met de Hair support?
De Hair support is een maanddosering. Er zitten 60 stuks in een potje en wij adviseren er 2 per dag te nemen.

Mag de Hair support icm zwangerschap of borstvoeding?
Nee helaas mag het dan nog niet. Kruiden mag je niet nemen als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Helaas daarna pas weer. 

Wanneer kan ik dit supplement het beste innemen?
Je kunt het supplement 2x daags innemen op een willekeurig tijdstip, mag ook tegelijkertijd.

Is dit supplement ook geschikt voor vegetariërs of veganisten?
Ja! En het supplement is ook vrij van suiker, gist, gluten, soja, melk, kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen. 

Na hoe lang merk je effect van dit supplement?
Dit verschilt echt per persoon. Voor een optimaal resultaat adviseren wij om de Hair support minimaal 3 maanden te slikken.

Kan mijn man dit supplement ook slikken? 
Ja dit kan zeker! Dit supplement is ook geschikt bij mannen met haaruitval.

Mag dit product gewoon het hele jaar door gebruikt worden of is het bedoeld als kuur van 3 maanden?
Je kunt het supplement gewoon het hele jaar doorslikken. We raden wel aan het supplement minimaal 3 maanden te slikken, voor het beste resultaat. 

Andere vragen over Hair support? Stuur een mailtje naar info@vivsupport.nl.

Liposomale vitamine D3/K2:


Waarom zou ik dit supplement slikken?
Als vrouwen mij vragen: “Ik wil maar een pilletje per dag slikken. Welk pilletje moet ik dan nemen?” Ik roep dan direct zonder aarzeling: “Vitamine D!” Die is namelijk écht essentieel. Dat komt omdat vitamine D bij zóveel processen in het lichaam betrokken is. Vitamine D-gebrek maakt je moe, vatbaar voor ziekten, osteoporose en spierzwakte, om maar enkele dingen te noemen

In de zomermaanden is het niet per se een must om vitamine D te slikken, maar vanaf september tot juni neem ik standaard vitamine D3. Het is ook een pro-hormoon, we hebben het nodig voor de hormoon aanmaak en het versterken van het immuunsysteem en natuurlijk voor de opname van calcium.

Waarom is er vitamine K2 aan dit supplement toegevoegd?
Vitamine D3 en vitamine K2 spelen allebei een rol in de calciumstofwisseling.
Vitamine D3 zorgt voor een normale opname van calcium uit de voeding en een normaal calciumgehalte in het bloed. Tevens draagt het bij aan het proces van celvernieuwing en ondersteunt het de afweer van het lichaam. Vitamine K2 zorgt er voor dat de calcium op de juiste plaats in de botten terecht komt.

Wat betekent liposomaal precies?
Ik heb gekozen voor liposomale supplementen. Deze worden tot wel 20x beter opgenomen door het lichaam. In deze supplementen worden van nature voorkomende lipiden (vetbolletjes) gebruikt die de vitamines beschermen gedurende de reis door het maag en darm stelsel. Het liposomen bolletje wordt met de werkzame stof en al intact door de dunne darm in het bloed opgenomen. De liposomen zorgen dat de vitamine beschermt blijft, maar tegelijkertijd is het een omhulling die ervoor zorgt dat de werkzame stof razendsnel wordt opgenomen in de bloedbaan in de cellen. 

Daarom is het wel wat prijziger, maar ik sta echt voor kwaliteit. Only the best for you ladies!

Wanneer kan ik dit supplement het beste innemen?
Je kunt dit supplement het beste innemen bij een maaltijd, bij voorkeur in de avond.

Slik ik dit supplement het gehele jaar door?
Je kunt het supplement slikken vanaf september – juni. De zomermaanden (juni, juli en augustus) zijn niet per nodig omdat je in die periode genoeg vitamine D krijgt door de zon. 

Is dit supplement geschikt voor vegetariërs en veganisten?
Ja! En het supplement is ook vrij van gluten, soja, lactose, GMO, conserveringsmiddelen, synthetische kleur-, geur-, en smaakstoffen.

Kan dit supplement gebruikt worden met anti-depressiva?
Ja dit kan. 

Hoe lang doe je met dit supplement?
De vitamine D3/K2 is een maand dosering. Er zitten 30 stuks in een potje en wij adviseren er 1 per dag te nemen.

Mag de Vitamine D3/K2 icm zwangerschap of borstvoeding?
Ja dit mag!

Ik slik bepaalde medicatie, kan ik dit supplement dan gebruiken?
K2 mag niet gebruikt worden in combinatie met bloedverdunners! Bij twijfel of medicatie gebruik altijd de huisarts of begeleidend arts raadplegen.

Andere vragen over Vitamine D3/K2? Stuur een mailtje naar info@vivsupport.nl.

Liposomale multivitamine:

Waarom zou ik dit supplement slikken?
Als je niet meteen teveel supplementen wil nemen maar wel bepaalde tekorten wil aanvullen, adviseer ik mijn liposomale multi. En multi is altijd een goede basis.

Zeker in bepaalde periodes, denk aan tijden van extra drukte, stress of vermoeidheid.

Dit supplement bevat alle vitamines en een breed spectrum aan mineralen. Deze Multi is uiteraard geen vervanging, maar is echt als welkome toevoeging bedoeld aan jouw gezonde lifestyle! Deze basis zorgt ervoor dat je jouw hormoonbalans direct ondersteunt.

Wat betekent liposomaal precies?
Ik heb gekozen voor liposomale supplementen. Deze worden tot wel 20x beter opgenomen door het lichaam. In deze supplementen worden van nature voorkomende lipiden (vetbolletjes) gebruikt die de vitamines beschermen gedurende de reis door het maag en darm stelsel.

Het liposomen bolletje wordt met de werkzame stof en al intact door de dunne darm in het bloed opgenomen. De liposomen zorgen dat de vitamine beschermt blijft, maar tegelijkertijd is het een omhulling die ervoor zorgt dat de werkzame stof razendsnel wordt opgenomen in de bloedbaan in de cellen. Daarom is het wel wat prijziger, maar ik sta echt voor kwaliteit. Only the best for you ladies!

Wanneer kan ik dit supplement het beste innemen?
Je kunt dit supplement het beste innemen bij een maaltijd, bij voorkeur in de avond.

Is dit supplement geschikt voor vegetariërs en veganisten?
Ja! En het supplement is ook vrij van gluten, soja, lactose, GMO, conserveringsmiddelen, synthetische kleur-, geur-, en smaakstoffen.

Kan dit supplement gebruikt worden met anti-depressiva?
Ja dit kan. 

Hoe lang doe je met dit supplement?
De liposomale multi is een maand dosering. Er zitten 30 stuks in een potje en wij adviseren er 1 per dag te nemen.

Mag de Liposomale multi icm zwangerschap of borstvoeding?
Ja dit mag!

Ik slik bepaalde medicatie, kan ik dit supplement dan gebruiken?
In de multi-vitamine zit vitamine K2. Vitamine K2 mag niet gebruikt worden in combinatie met bloedverdunners. Bij twijfel of medicatie gebruik altijd de huisarts of begeleidend arts raadplegen.

Andere vragen over de liposomale multi? Stuur een mailtje naar info@vivsupport.nl.

Liposomale magnesium:

Waarom zou ik dit supplement slikken?
Magnesium behoort voor ons echt tot de basis. Daar hebben de meeste mensen ook tekorten aan. Magnesium is een belangrijk mineraal voor ons dat bij heel veel lichamelijke en mentale processen betrokken is. Zeker in drukke periodes verbruikt ons lichaam veel magnesium. Dit maakt een dagelijkse ondersteuning vaak gewenst. Het mineraal ondersteunt je energieniveau, help je bij concentratie en je geheugen, draagt bij aan geestelijke veerkracht en speelt een rol in behoud van sterke en soepele spieren.

Wat betekent liposomaal precies?
Ik heb gekozen voor liposomale supplementen. Deze worden tot wel 20x beter opgenomen door het lichaam. In deze supplementen worden van nature voorkomende lipiden (vetbolletjes) gebruikt die de vitamines beschermen gedurende de reis door het maag en darm stelsel.

Het liposomen bolletje wordt met de werkzame stof en al intact door de dunne darm in het bloed opgenomen. De liposomen zorgen dat de vitamine beschermt blijft, maar tegelijkertijd is het een omhulling die ervoor zorgt dat de werkzame stof razendsnel wordt opgenomen in de bloedbaan in de cellen.  Daarom is het wel wat prijziger, maar ik sta echt voor kwaliteit. Only the best for you ladies!

Wanneer kan ik dit supplement het beste innemen?
Je kunt dit supplement het beste innemen met ruim water, bij een maaltijd in de ochtend en avond.

Is dit supplement geschikt voor vegetariërs en veganisten?
Ja! En het supplement is ook vrij van gluten, soja, lactose, GMO, conserveringsmiddelen, synthetische kleur-, geur-, en smaakstoffen.

Kan dit supplement gebruikt worden met anti-depressiva?
Ja dit kan. 

Hoe lang doe je met dit supplement?
De magnesium is een maand dosering. Er zitten 60 stuks in een potje en wij adviseren er 2 per dag te nemen.

Mag de Liposomale magnesium icm zwangerschap of borstvoeding?
Ja dit mag!

Ik slik bepaalde medicatie, kan ik dit supplement dan gebruiken?
Bij twijfel of medicatie gebruik altijd de huisarts of begeleidend arts raadplegen.

Andere vragen over de liposomale magnesium? Stuur een mailtje naar info@vivsupport.nl.

Liposomale vitamine C

Waarom zou ik dit supplement slikken?
Wanneer je op zoek bent naar een supplement om je weerstand, stemming en energie te ondersteunen, dan is dit supplement voor jou. Vitamine C is belangrijk voor je energielevel en heeft een positieve invloed op je immuunsysteem. Ook is de vitamine goed voor je gemoedstoestand, concentratie en heeft een gunstige invloed op je bloedvaten, botten en huid. 

Wat betekent liposomaal precies?
Ik heb gekozen voor liposomale supplementen. Deze worden tot wel 20x beter opgenomen door het lichaam. In deze supplementen worden van nature voorkomende lipiden (vetbolletjes) gebruikt die de vitamines beschermen gedurende de reis door het maag en darm stelsel.

Het liposomen bolletje wordt met de werkzame stof en al intact door de dunne darm in het bloed opgenomen. De liposomen zorgen dat de vitamine beschermt blijft, maar tegelijkertijd is het een omhulling die ervoor zorgt dat de werkzame stof razendsnel wordt opgenomen in de bloedbaan in de cellen. Daarom is het wel wat prijziger, maar ik sta echt voor kwaliteit. Only the best for you ladies!

Wanneer kan ik dit supplement het beste innemen?
Je kunt dit supplement het beste innemen met ruim water, bij een maaltijd in de ochtend of in de avond.

Is dit supplement geschikt voor vegetariërs en veganisten?
Ja! En het supplement is ook vrij van gluten, soja, lactose, GMO, conserveringsmiddelen, synthetische kleur-, geur-, en smaakstoffen.

Kan dit supplement gebruikt worden met anti-depressiva?
Ja dit kan. 

Hoe lang doe je met dit supplement?
De vitamine C is een maand dosering. Er zitten 60 stuks in een potje en wij adviseren er 2 per dag te nemen.

Mag de Liposomale vitamine C icm zwangerschap of borstvoeding?
Ja dit mag!

Ik slik bepaalde medicatie, kan ik dit supplement dan gebruiken?
Bij twijfel of medicatie gebruik altijd de huisarts of begeleidend arts raadplegen.

Andere vragen over de liposomale vitamine C? Stuur een mailtje naar info@vivsupport.nl

Vegan omega 3:

Waarom zou ik dit supplement slikken?
Omega-3 vetzuren spelen een belangrijke rol in ontstekingsprocessen. Een scheve verhouding in te weinig omega-3 en teveel omega-6, leidt automatisch tot onbalansen in ontstekingsreacties.

Door teveel aan suikers/koolhydraten, stress, slecht slapen, te weinig bewegen kampen we met laaggradige ontstekingen. Dit hebben we niet direct in de gaten, maar dit merken we wel aan dat we sneller vermoeid zijn, kampen met huid of eczeem klachten, je algeheel niet helemaal lekker voelen en weinig energie. Dit kan allemaal veroorzaakt worden door laaggradige ontstekingen. Omega 3 is daarvoor van belang. Daarnaast is omega 3 ook nodig voor de aanmaak van hormonen en voor de opnamecapaciteit van andere vitamines en mineralen.

Waarom is dit supplement op basis van algen en niet vis?
Ik kies zelf liever voor een vegan variant op basis van algen-olie. Algen zijn de primaire en hiermee zuiverste bron van de omega 3-vetzuren DHA en EPA. Daarom kies ik voor deze vegan versie van deze gezonde meervoudig onverzadigde vetten. En het is ook de meest duurzaamste optie voor het milieu.

Wanneer kan ik dit supplement het beste innemen?
Je kunt dit supplement het beste innemen bij een maaltijd. 

Is dit supplement geschikt voor vegetariërs en veganisten?
Ja zeker. Het supplement is geheel vegan, en daarnaast ook vrij van gluten, soja, lactose, GMO, conserveringsmiddelen, synthetische kleur-, geur-, en smaakstoffen.

Kan dit supplement gebruikt worden met anti-depressiva?
Ja dit kan. 

Hoe lang doe je met dit supplement?
Er zitten 60 stuks in een potje en wij adviseren er 1-2 per dag te nemen.

Mag Omega 3 icm zwangerschap of borstvoeding?
Ja dit mag!

Ik slik bepaalde medicatie, kan ik dit supplement dan gebruiken?
Bij twijfel of medicatie gebruik altijd de huisarts of begeleidend arts raadplegen.

Andere vragen over de omega 3? Stuur een mailtje naar info@vivsupport.nl

Vitamine B12:

Waarom zou ik dit supplement slikken?
Eet je geen vlees of vis? Leef je een vegan lifestyle? Of ervaar je futloosheid, vermoeidheid en gebrek aan energie? Of heb je een kinderwens of ben je zwanger? Dan is dit supplement voor jou.
B12 heeft een aantoonbare werking bij futloosheid en vermoeidheid. Ook is het goed voor de gemoedstoestand, het geheugen en concentratievermogen. Bovendien is het ook van belang voor het zenuwstelsel en zorgt het mede voor een goede weerstand. 

Wanneer kan ik dit supplement het beste innemen?
Het maakt niet uit wanneer je dit supplement inneemt. 

Is dit supplement geschikt voor vegetariërs en veganisten?
Ja zeker. Het supplement is geheel vegan, en daarnaast ook vrij van gluten, soja, lactose, GMO, conserveringsmiddelen, synthetische kleur-, geur-, en smaakstoffen.

Kan dit supplement gebruikt worden met anti-depressiva?
Ja dit kan. 

Hoe lang doe je met dit supplement?
De vitamine B12 is een maand dosering. Er zitten 30 stuks in een potje en wij adviseren er 1 per dag te nemen.

Mag B12 cm zwangerschap of borstvoeding?
Ja juist! Dit supplement bevat foliumzuur. Foliumzuursuppletie verhoogt de folaatstatus van de moeder. Een lage folaatstatus van de moeder is een risicofactor voor het ontstaan van een open ruggetje bij de zich ontwikkelende foetus.. De Gezondheidsraad adviseert om vanaf vier weken voor tot acht weken na de conceptie 400μg per dag bij te slikken. Dit supplement bevat 400μg folaat.

Ik slik bepaalde medicatie, kan ik dit supplement dan gebruiken?
Bij twijfel of medicatie gebruik altijd de huisarts of begeleidend arts raadplegen.

Andere vragen over de vitamine B12? Stuur een mailtje naar info@vivsupport.nl

Belly Support: 

Waarom zou ik dit supplement slikken?
Valt je eten je soms zwaar op de maag? Of kunnen je darmwerking en stoelgang regelmatig wel wat ondersteuning gebruiken? Vooral in drukke periodes kan het zijn dat je maag niet zoals normaal functioneert en minder maagzuur produceert. Belly Support biedt je spijsvertering een steuntje in de rug door de toevoeging van Berberine HCL én spijsverteringsenzymen.

Wanneer kan ik dit supplement het beste innemen?
2 keer per dag 1 capsule innemen bij de maaltijd. Helpt dit onvoldoende om de spijsvertering te optimaliseren? Verhoog dan de dosis en neem 2 capsules per maaltijd. Helpt dat nog niet, neem 3 capsules per maaltijd. Helpt dat nog niet?

Neem dan contact op met een therapeut via Viv Support.

Is dit supplement geschikt voor vegetariërs en veganisten?
Ja zeker. Het supplement is geheel vegan, en daarnaast ook vrij van gluten, soja, lactose, GMO, conserveringsmiddelen, synthetische kleur-, geur-, en smaakstoffen.

Kan dit supplement gebruikt worden met anti-depressiva?
Ja dit kan. 

Hoe lang doe je met dit supplement?
De Belly Support is een maand dosering. Er zitten 60 stuks in een potje en wij adviseren er 2 per dag te nemen.

Mag de Belly Support icm zwangerschap of borstvoeding?
Ja dit mag.

Ik slik bepaalde medicatie, kan ik dit supplement dan gebruiken?
Bij twijfel of medicatie gebruik altijd de huisarts of begeleidend arts raadplegen. 

Andere vragen over de Belly Support? Stuur een mailtje naar info@vivsupport.nl.

Beauty Support

Ik heb moeite met supplementen slikken. Kun je de capsule ook open maken en door je eten of drinken doen?
Ja, dit mag zeker. Mocht je moeite hebben met het slikken van het supplement, kun je hem open maken en toevoegen aan je drinken of eten. Dit is wel iets minder goed voor de opneembaarheid van de stofjes. Het beste is om de capsule in zijn geheel in te nemen.

Mag ik dit supplement combineren met andere supplementen van Viv Support?
Ja, alle supplementen van Viv Support mogen allemaal gecombineerd worden.

Ik heb een bepaalde allergie, mag ik de supplementen dan nemen?
De supplementen zijn gegarandeerd vrij van: gist, gluten, soja, melk, kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.

Kan dit supplement gecombineerd worden met andere supplementen en kruiden-formules zoals de Relax Support of de PMS support?
Ja dit kan! De supplementen kunnen juist goed gecombineerd worden en werken ook weer aanvullend op elkaar.

Ik slik bepaalde medicatie, kan ik dit supplement dan nemen?
Beauty support mag niet gebruikt:
– Tijdens zwangerschap en borstvoeding

Het is een kruidenformule, bij twijfel of medicatie gebruik altijd de huisarts of begeleidend arts raadplegen.

Kan dit supplement gebruikt worden met anti-depressiva?
Je kunt de Beauty support slikken naast anti-depressiva. Bij twijfel of medicatie gebruik altijd de huisarts of begeleidend arts raadplegen.

Hoe lang doe je met de Beauty Support?
Dit is afhankelijk of je er 1 of 2 stuks per dag slikt. Bij 1 stuks doe je er 2 maanden mee, bij 2 stuks 1 maand. Er zitten 60 stuks in een potje. 

Wanneer 1 en wanneer 2 per dag van dit supplement?
Wij adviseren 1-2 supplementen per dag in te nemen van de Beauty support. Dit is vooral zelf uitproberen en testen en aanvoelen wat voor jou het beste werkt.
Ieder lichaam is anders en iedereen reageert weer anders op dit supplement. Het is dus voornamelijk uittesten.

Mag de Beauty support icm zwangerschap of borstvoeding?

Nee helaas mag het dan nog niet. Kruiden mag je niet nemen als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Helaas daarna pas weer. 

Na hoe lang merk je effect van dit supplement?
Dit verschilt echt per persoon. De ene vrouw voelt al verschil na 1 maand slikken, bij de andere vrouw duurt  het 2-3 maanden. Vergeet daarnaast ook niet dat naast het slikken van een supplement voeding, stress en leefstijl ook super belangrijk is. Er is geen magic pill die jouw hormonen in balans brengt. En dus ook geen magic pill die jouw klachten doet verdwijnen. Wel kan het supplement natuurlijk ondersteunen. 

Energy Support

Ik heb moeite met supplementen slikken. Kun je de capsule ook open maken en door je eten of drinken doen?
Ja, dit mag zeker. Mocht je moeite hebben met het slikken van het supplement, kun je hem open maken en toevoegen aan je drinken of eten. Dit is wel iets minder goed voor de opneembaarheid van de stofjes. Het beste is om de capsule in zijn geheel in te nemen.

Mag ik dit supplement combineren met andere supplementen van Viv Support?
Ja, alle supplementen van Viv Support mogen allemaal gecombineerd worden. Stuur bij twijfel even een berichtje naar info@vivsupport.nl

Ik heb een bepaalde allergie, mag ik de supplementen dan nemen?
De supplementen zijn gegarandeerd vrij van: gist, gluten, soja, melk, kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.

Mag ik de Energy Support icm zwangerschap of borstvoeding?
Nee helaas mag het dan nog niet. Kruiden mag je niet nemen als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Helaas daarna pas weer.

Kan dit supplement gecombineerd worden met andere supplementen en kruiden-formules zoals de Meno support of de PMS support?
Ja dit kan! De supplementen kunnen juist goed gecombineerd worden en werken ook weer aanvullend op elkaar. Zo is de combinatie van Energy Support en PMS of Meno support een fijne combinatie. Daarnaast kun je dit supplement ook combineren met andere basis supplementen zoals de multi, omega 3 of vitamine D3. 

Ik slik bepaalde medicatie, kan ik dit supplement dan nemen?
Energy Support is een kruidenformule, bij twijfel of medicatiegebruik altijd de huisarts of begeleidend arts raadplegen. Het supplement kan wel bij schildkliermedicatie gebruikt worden.

Kan dit supplement gebruikt worden met anti-depressiva?
Ja dit kan. 

Hoe lang doe je met de Energy Support?
De Energy Support is een maand dosering. Er zitten 60 stuks in een potje en wij adviseren er 2 per dag te nemen. 

Wanneer kan ik dit supplement het beste innemen?
Je kunt dit supplement het beste innemen voorafgaand aan de maaltijd, zowel ‘s ochtends als ‘s avonds. 

Is dit supplement ook geschikt voor vegetariërs of veganisten?
Ja! En het supplement is ook vrij van suiker, gist, gluten, soja, melk, kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen.

Na hoe lang merk je effect van dit supplement?
Dit verschilt echt per persoon. De ene vrouw voelt al verschil na 1 maand slikken, bij de andere vrouw duurt  het 2-3 maanden. Vergeet daarnaast ook niet dat naast het slikken van een supplement voeding, stress en leefstijl ook super belangrijk is. Er is geen magic pill die jouw hormonen in balans brengt.  Wel kan het supplement natuurlijk ondersteunen.

Heb je nog vragen die hier niet beantwoord worden? Stel ze dan via info@vivsupport.nl

Fertility Support

Ik heb moeite met supplementen slikken. Kun je de capsule ook open maken en door je eten of drinken doen?
Ja, dit mag zeker. Mocht je moeite hebben met het slikken van het supplement, kun je hem open maken en toevoegen aan je drinken of eten. Dit is wel iets minder goed voor de opneembaarheid van de stofjes. Het beste is om de capsule in zijn geheel in te nemen.

Mag ik dit supplement combineren met andere supplementen van Viv Support?
Ja, alle supplementen van Viv Support mogen allemaal gecombineerd worden.

Ik heb een bepaalde allergie, mag ik de supplementen dan nemen?
De supplementen zijn gegarandeerd vrij van: gist, gluten, soja, melk, kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.

Wanneer kan ik dit supplement het beste innemen?
2x daags 1 capsule innemen bij ontbijt en lunch, niet op een lege maag innemen.

Is dit supplement geschikt voor vegetariërs en veganisten?
Ja! En het supplement is ook vrij van gluten, soja, lactose, GMO, conserveringsmiddelen, synthetische kleur-, geur-, en smaakstoffen.

Hoe lang doe je met dit supplement?
De Fertility Support is een maanddosering. Er zitten 60 stuks in een potje en wij adviseren er 2 per dag te nemen.

Mag de Fertility Support icm zwangerschap of borstvoeding?

Deze formule mag niet gebruikt worden tijdens zwangerschap en borstvoeding.

Ik slik bepaalde medicatie, kan ik dit supplement dan gebruiken?
Bij twijfel of medicatie gebruik altijd de huisarts of begeleidend arts raadplegen. 

Heb je nog vragen die hier niet beantwoord worden? Stel ze dan via info@vivsupport.nl

Weight Support

Ik heb moeite met supplementen slikken. Kun je de capsule ook open maken en door je eten of drinken doen?
Ja dit mag zeker. Mocht je moeite hebben met het slikken van het supplement, kun je hem open maken en toevoegen aan je drinken of eten. Dit is wel iets minder goed voor de opneembaarheid van de stofjes. Het beste is om de capsule in zijn geheel in te nemen.

Mag ik dit supplement combineren met andere supplementen van Viv Support?
Ja, alle supplementen van Viv Support mogen allemaal gecombineerd worden.

Ik heb een bepaalde allergie, mag ik de supplementen dan nemen?
De supplementen zijn gegarandeerd vrij van: gist, gluten, soja, melk, kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.

Kan dit supplement gecombineerd worden met andere supplementen en kruiden-formules zoals de Relax Support of de Meno support?
Ja dit kan! De supplementen kunnen juist goed gecombineerd worden en werken ook weer aanvullend op elkaar. 

Ik slik bepaalde medicatie, kan ik dit supplement dan nemen?
Het is een kruidenformule, bij twijfel of medicatie gebruik altijd de huisarts of begeleidend arts raadplegen. 

Hoe lang doe je met de Weight Support?
Dit is afhankelijk of je er 1 of 2 stuks per dag slikt. Bij 1 stuks doe je er 2 maanden mee, bij 2 stuks 1 maand. Er zitten 60 stuks in een potje. 

Wanneer 1 en wanneer 2 per dag van dit supplement?
Wij adviseren 1-2 supplementen per dag in te nemen van de Weight Support. Dit is vooral zelf uitproberen en testen en aanvoelen wat voor jou het beste werkt.
Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen de eerste 2 weken van je cyclus 1 capsule per dag slikken en de laatste 2 weken 2 capsules.
Ieder lichaam is anders en iedereen reageert weer anders op dit supplement. Het is dus voornamelijk uittesten.

Mag de Weight Support icm zwangerschap of borstvoeding?
Nee helaas mag het dan nog niet. Kruiden mag je niet nemen als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Helaas daarna pas weer. 

Na hoe lang merk je effect van dit supplement?
Dit verschilt echt per persoon. De ene vrouw voelt al verschil na 1 maand slikken, bij de andere vrouw duurt het 2-3 maanden. Vergeet daarnaast ook niet dat naast het slikken van een supplement voeding, stress en leefstijl ook super belangrijk is. Er is geen magic pill die jouw hormonen in balans brengt. En dus ook geen magic pill die jouw klachten doet verdwijnen. Wel kan het supplement natuurlijk ondersteunen. 

Heb je nog vragen die hier niet beantwoord worden, stel ze dan via info@vivsupport.nl 

Hormoonproof eiwitpoeder en collageen

Hoe groot is het supplement precies?
Het supplement is in poedervorm. Je kunt het eenvoudig in water of (plantaardige) melk mixen en doseren met het maatschepje (30gr/70ml).

Mag ik dit supplement combineren met andere supplementen van Viv Support?
Ja, alle supplementen van Viv Support mogen allemaal gecombineerd worden.

Ik heb een bepaalde allergie, mag ik de supplementen dan nemen?
De supplementen zijn gegarandeerd vrij van: gist, gluten, soja, melk, kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.

Waarom zou ik dit supplement nemen?
We kunnen eiwitten niet opslaan in ons lichaam. Vul je dagelijkse eiwitinname aan met deze shake. Bijvoorbeeld als je het druk hebt, veel sport of graag zuivelvrij eet.  

Wanneer kan ik dit supplement het beste innemen?
Je kunt dit supplement het beste innemen met ruim water, bij een maaltijd in de ochtend of in de avond.

Is dit supplement geschikt voor vegetariërs en veganisten?
Nee. Het is wel geschikt bij een zuivelvrij en pescotarisch dieet. Het bevat collageen van vis, verder bevat het geen dierlijke ingrediënten.

Kan dit supplement gebruikt worden met anti-depressiva?
Ja dit kan. 

Hoe lang doe je met dit supplement?
Dit is afhankelijk van hoe vaak je het neemt en hoeveel ondersteuning je gebruikt bij het innemen van genoeg eiwitten. Elke dag ongeveer 15-30 gr is een mooi gemiddelde om aan te houden. Je kunt er dan 1-2 maanden meedoen.

Mag de collageen & proteineshake icm zwangerschap of borstvoeding?
Ja dit mag!

Ik slik bepaalde medicatie, kan ik dit supplement dan gebruiken?
Bij twijfel of medicatie gebruik altijd de huisarts of begeleidend arts raadplegen. 

Heb je nog vragen die hier niet beantwoord worden? Stel ze dan via info@vivsupport.nl

In winkelwagen