Voor 23.00u besteld, volgende werkdag in huis
9
Totaal score 9
Totaal aantal beoordelingen 835
Beveelt ons aan 100%
8
Heel erg fijn om deze in huis te hebben. Gaat daadwerkelijk een opgeblazen gevoel tegen, helpend en ondersteunend op zulke momenten!
7 July 2024
Maartje
10
Ik ben zeer tevreden over het hormoonproof Eiwitpoeder & collageen. De smaak is goed, het lost makkelijk op in water en doet echt iets met mijn huid. Kortom ik ben zeer tevreden.
6 July 2024
angela
10
Dit boek wil je hebben als je rond de 40 bent en merkt dat je lichaam langzaam verandert! Gun het jezelf, want Vivian geeft je in dit boek duidelijk uitleg over hoe onze hormonen werken, welke veranderingen er op ons afkomen, én geeft je alle tips om de beste versie van jezelf te worden. Twijfel niet, maar koop 'm!
6 July 2024
Rianne
10
Een fijn compleet boek met duidelijke uitleg en tips die je gelijk kunt toepassen. Zoveel meer dan alleen voeding en bewegen dat maakt t plaatje compleet. Een “must read” voor iedere vrouw (en mannelijke partner) Ongeacht de leeftijd, want als we geluk hebben, ontkomen wij er niet aan….. en laat je partner maar even over je schouder meelezen!
6 July 2024
José
10
Ben al op de helft! Hier ga ik heel veel aan hebben! Dankjewel!
6 July 2024
Janne
10
Ik heb er geen spijt van, duidelijke uitleg!
5 July 2024
Karin
10
Tot nu toe geweldig, geen krampen s'nachts meer
4 July 2024
Wilma
6
Ben nu 3 weken bezig. Heb meer hoofdpijn en merk nog geen resultaat. Hopelijk volgt dit nog, had gehoopt dat dit zou schelen.
4 July 2024
Esther

Reactie van het bedrijf

Lieve Esther, De ene dame reageert gevoelig op de kruiden en bij de ander heeft het net wat meer tijd nodig. Wij adviseren altijd het product in ieder geval 2 maanden te proberen. Mocht je juist klachten ontwikkelen? Neem dan contact met ons op, wellicht is dan een ander supplement beter geschikt voor jou. Wij denken in ieder geval graag met je mee.
10
Een boek die iedere vrouw nodig heeft die een gezondere versie wil worden van zichzelf. Lekkere en makkelijke recepten. Het gezin eet ook mee.
4 July 2024
Yvonne
8
Sinds 4 maanden slik ik Magnesium en ik voel me energieker, minder moe dan voorheen! Daar ben ik blij mee dus ik blijf dit supplement voorlopig gebruiken.
3 July 2024
Stephanie
8
Ik heb minder last van buikpijn en mijn regels zijn minder intens als ik het PMS-supplement neem. Ook mijn moodswings en gespannenheid zijn wat geminderd sinds het gebruiken van dit supplement. Jammer dat het best prijzig is…
3 July 2024
Nathalie
10
Slik het nog niet lang, bijna 1 maand. Ga straks bestellen voor meer . . . Want ik merk goed het verschil.
2 July 2024
Martine Visser-van der Tak
8
Ik heb minder last van buikpijn en mijn regels zijn minder intens als ik het PMS-supplement neem. Ook mijn moodswings en gespannenheid zijn wat geminderd sinds het gebruiken van dit supplement. Jammer dat het best prijzig is…
2 July 2024
Nathalie
8
Nog te kort gebruikt voor zichtbaar resultaat
2 July 2024
Jolanda
10
Na ongeveer 2 weken merkte ik verschil, mijn huid had minder oneffenheden en was stralender/frisser.
2 July 2024
Danielle
10
Nog te kort om de effecten te ervaren, maar je krijgt veel voor de prijs. Ben erg tevreden tot nu toe
1 July 2024
Lotte
10
Het gaf mij mijn stabiele gevoel weer terug
1 July 2024
Esther
10
Ik voel me er goed bij
30 June 2024
Denice
10
Heel langzaam merk ik dat ik gewicht verlies
30 June 2024
Linda
8
Nog te kort in gebruik :-)
30 June 2024
X
8
Ben nu bezig met mijn derde potje en merk echt verschil. Af en toe nog wat klachten maar al zoveel minder als daarvoor.
28 June 2024
Monique
10
Dit is wat elke 40+ vrouw zou moeten gebruiken!!!
28 June 2024
Cleo
8
Super fijn product. Doet echt wat beloofd wordt. Duurt wel een tijdje voordat je verschil merkt, maar na een paar weken merk je verschil.
27 June 2024
Marloes
10
Ik heb nu veel minder last van een opgeblazen gevoel
27 June 2024
Denice
10
Mede dankzij pre meno support voel ik me een stuk prettiger. Ben rustiger, vrolijker, en energieker. Had altijd al last van pms klachten, dus de hormoon balans was al een 'dingetje'. Dank Vivian voor al je onderzoek en werk voor vrouwen!
25 June 2024
Annemieke
10
alles wat ik nodig heb in 1 potje
24 June 2024
Tacha
10
Vanaf mijn 30e begon ik meer mentale en emotionele klachten te krijgen. Wat me opviel is dat dit vaak een week voor mijn menstruatie het ergste was. Na het aanraden van een vriendin de gok gewaagd en wauw wat een verschil. De klachten zijn veel minder heftig en minder lang. Ik wil echt niet meer zonder!!
23 June 2024
Leanne
10
Ik denk dat ik na een week al verschil voelde. Was best sceptisch, maar had zoiets ik Ga het gewoon proberen. Had je mij het van te voren gevraagd, dan had ik waarschijnlijk gezegd dat ik het bij 1 pot zou houden. Maar zit nu op pot nummer 3. Zou het echt niet anders meer willen.
23 June 2024
Angelique
10
Ik denk dat ik na een week al verschil voelde. Was best sceptisch, maar had zoiets ik Ga het gewoon proberen. Had je mij het van te voren gevraagd, dan had ik waarschijnlijk gezegd dat ik het bij 1 pot zou houden. Maar zit nu op pot nummer 3. Zou het echt niet anders meer willen.
23 June 2024
Angelique
10
Ik gebruik PMS support nu al een aantal maanden. Ik merk nu dat ik rustiger en lekkerder in mijn vel zit. De mistbank in mijn hoofd is weg en ik voel me weer mijzelf.
22 June 2024
Marloes
10
Sinds ik pms support gebruik, heb ik minder last van stemmingswisselingen.
19 June 2024
Charissa
8
2 potjes geprobeerd en merkte al meteen verschil. Voelde me veel beter. Daarna toch ff gestopt en wowww in alle heftigheid mijn klachten terug. Snel maar weer besteld, ik wil niet meer zonder. Topprodukt!!
19 June 2024
Quinty
10
Werkt echt goed, ik was er een paar maanden mee gestopt en merkte dat mijn pms klachten weer toenamen. Snel weer gekocht. Ik gebruik het ongeveer 2 weken per maand.
18 June 2024
Simone
10
Ik gebruik het product nu een klein half jaar en merk vooral verbetering in mijn gedrag. Ik hoop dat de pijnlijke borsten nog minder worden.
18 June 2024
Lisa
10
Ik heb nagenoeg geen last meer van mijn onder rug sinds ik dit slik . Super blij mee !
18 June 2024
Esther
10
Elke dag na het sporten maak ik een shake met amandelmelk, ijsklontjes en espresso.. heerlijk!
18 June 2024
Renske
10
Sinds ik (3 maanden) weight support toe pas aan mijn gezonde eetpatroon heb ik nauwelijks behoefte aan zoetigheid, en dus minder snaai behoefte! Aanrader
17 June 2024
Nina
10
Inmiddels bijna 5 kg kwijt in 4 maanden doordat mijn hormonen veel meer in balans zijn. In combinatie met iets meer bewegen (hardlopen). Fijn product. Meer in balans!
16 June 2024
Marjolein
8
Minder moodswings! Opvliegers zijn wel aanwezig zo nu en dan. Verder heel blij dat ik vivsupport heb ontdekt!
16 June 2024
Marjolein
10
Geen opgezette buik en buikpijn meer!
16 June 2024
Cleo
10
Van deze poeder krijg ik geen buikpijn en ik heb meteen de collageen binnen!
13 June 2024
Ann
8
Ik merk minder buikpijn als ik dit inneem
11 June 2024
Petra
6
Ik gebruik Energy support nog niet zolang. Ben benieuwd wat het gaat doen!
10 June 2024
Florien Schonewille
10
Sinds kort neem ik smorgens één PMS support en savonds één (pre) Meno. Zeer tevreden
10 June 2024
Jessica
10
Na 3 maanden gebruiken, en daarna 1 maand 'stoppen', kan ik zeggen hoe blij ik met deze pilletjes ben! Die maand stoppen... ik telde de dagen af ;)
7 June 2024
Janneke

Reactie van het bedrijf

Je kan de PMS Support langdurig gebruiken. De kruiden kunnen wat gewenning veroorzaken en om de beste werking te hebben kun je af en toe even stoppen. Het hoeft niet, maar om een beter resultaat te creëren. Ongeveer 3-4 maanden achter elkaar gebruiken is prima en dan kun je er voor kiezen om even een paar weken te stoppen. En vervolgens weer te starten met de PMS Support. Ter verduidelijking we adviseren een pauzemoment vanwege gewenning, maar zeker niet omdat het verslavend is voor je lichaam.
10
Ik vind deze vegan omega 3 echt een hele fijne capsule. Geen last van "visboertjes" en het lijkt alsof mijn hoofd rustiger wordt zodra ik de softgels (2 per dag) genomen heb waardoor ik me direct beter kan concentreren.
6 June 2024
Sonja
10
Heel dankbaar als er eindelijk weer balans in jezelf ervaren kan worden. Na twee weken werden de overgangsklachten steeds minder, een maand later helemaal weg!
6 June 2024
Shirley
10
Geen last meer van zere borsten, zeurende hoofdpijn en een kort lontje. Het hele gezin is er blij mee ;)
5 June 2024
Anne
10
Veel nuttige informatie en boordevol heerlijke recepten!!
5 June 2024
Ineke
10
Ik vind het prettig dat met 1 tablet ik alle essentiele vitaminen binnenkrijg. Natuurlijk blijft het ook belangrijk om goed en gevarieerd te eten.
4 June 2024
Tacha
10
Helpt om in balans te blijven
29 May 2024
L
8
Ik had 2 potjes, soms 1 ipv 2 tablet per dag (schiet er bij in soms). Nu het op is merk ik dat het echt wel geholpen heeft naar mijn idee. Opgeblazen buik, onrustiger, meer zweten en libido toch weer minder. Ga wel nu kiezen voor de pre meno. Want ben 55 en al 15 jr in overgang. Kijken wat dat voor me doet.
29 May 2024
Chimène
10
Doordat ik het product (samen met pms-support) nog maar kort gebruik, wel meteen de eerste week mijn periode kreeg, kan ik wel aangeven dat ik verschil merk in hoe minder ‘slap’ mijn lijf is. Een dag wel hoofdpijn gehad maar geen migraine. Spieren en pezen lijken het ook prettiger te vinden dus ik ga zeker door met de supplementen!!
29 May 2024
Marjon
10
Ik heb weinig hongergevoel en ben mede dankzij deze pillen al 8 kg kwijt
28 May 2024
Ingeborg
8
Ik ben begonnen met de PMS support voor 1,5 maand en merk dat mijn 2 drakenweken zoals ik ze noem 😉 al een stuk minder zijn. Heel fijn voor mij maar ook voor de rest van mijn gezin. Zo fijn dat er eindelijk iets werkt
27 May 2024
Angela
10
Gebruik t net te kort
26 May 2024
Monique
8
Ik gebruik t nog te kort om er iets van te ervaren Nog even doorzetten
26 May 2024
Monique
10
Geen tussentijdse bloedingen meer, menstruatie minder pijnlijk
24 May 2024
Sam
8
Eerste kilo's zijn eraf. En menstruatie klachten zo goed als niks meer.
20 May 2024
Gosien Van kekem
10
Na jarenlang vermoeid te zijn geweest en moeite met opstaan 's ochtends heb ik op aanraden van mijn zus de energy pillen besteld. Al de eerste paar dagen merkte ik gelijk verschil. Ik ben minder vermoeid, voel me fitter en het wakker worden in de ochtend kost me minder moeite. Ben heel blij met deze pillen. Zou niet meer zonder ze willen.
19 May 2024
Claudia
10
Door het boek begin ik meer over mijn lichaam te begrijpen. De supplementen en vitamines zijn zo belangrijk en nodig.
18 May 2024
Laila
10
Na het stoppen van de pil ben ik meteen ongesteld geworden na 28 dagen. En nu zijn we alweer 4 maanden verder. Ik voel me een stuk rustiger, minder opgefockt. Wel ervaar ik nog steeds borsten die voelen als 5kg en buikpijn. Maar hier kan ik mee leven, ik voel me minder opgejaagd, heb een goeie cyclus en vriendelijker in de 3e week van mijn cyclus.
16 May 2024
Lisa
8
Hele fijne eiwitpoeder met een subtiele smaak van vanille. Niet te zoet. Bijkomend voordeel is dat er collageen in zit en merk dat mij huid rustiger word en me droge benen minder droog zijn! Ik gebruik het in een ontbijt smoothie maar ik neem het ook weleens na het sporten. Ik ben er zeer te vreden over.
15 May 2024
Anke
10
Ideaal om elke ochtend aan mijn ontbijt toe te voegen, zodat ik alles binnen krijg wat ik nodig hebben. Lekker qua smaak.
15 May 2024
Yvonne
10
Sinds ik Beauty Support gebruik is mijn huid minder dof en lijken mijn poriën fijner! Beauty Support laat je stralen 😊
15 May 2024
Debbie
10
Ideaal om elke ochtend aan mijn ontbijt toe te voegen, zodat ik alles binnen krijg wat ik nodig hebben. Lekker qua smaak.
15 May 2024
Yvonne
10
Net 2 weken begonnen, maar merk de effecten van een rustiger wordend lichaam al!
15 May 2024
Janine
10
Dit eiwitpoeder heeft een lekkere vanillesmaak, maar niet overheersend. Het werkt goed om het op te lossen in een beetje water en yoghurt, muesli, fruit etc toe te voegen.
14 May 2024
Johan
8
Nu ik ouder word had ik steeds meer last van pijnlijke borsten en moodswings . PMS is voor mij de uitkomst
14 May 2024
Monique
8
Ondanks dat ik 4x per week sport en veel gezonder eet dan voorheen, had ik mega last van beginnende overgangsklachten zoals moodswings en nachtelijk zweten Sinds ik PRE MENO gebruik is het mega goed te handelen
14 May 2024
Rebel
8
Ik gebruik het niet zolang denk misschien 3 weken, en het heeft zeker geholpen met minder pijn bij ovulatie, waar ik zeker blij mee ben ik raad het zeker aan ook al neem ik ze nog niet lang in
13 May 2024
Shernarda
6
K gebruik het nu ongeveer 3 weken, het helpt iets, opvliegers zijn minder heftig lijkt het
11 May 2024
Odette
10
Na enkele weken merkte ik al verschil! Voelde mij een stuk relaxter en de scherpe randjes in de week naar de menstruatie werden milder. Kortom, ik ben om!
7 May 2024
Leonie
8
Ik ben nu twee weken met dit supplement begonnen en ik heb weer meer rust in mijn lijf
7 May 2024
Joyce
10
Fijne ondersteuning deze voedingssupplementen.
6 May 2024
Monique
6
Ik gebruik de Meno Support nu 2,5 week. Ik merk helaas nog niets maar dit kan natuurlijk langer duren. Ik ga nog een potje bestellen om te kijken of langer gebruik voor mij werkt. Ik heb ook echte hormonen gebruikt en dat werkte ook niet. Dus ben benieuwd met deze fyto oestrogen!
6 May 2024
Nadescha

Reactie van het bedrijf

2,5 week is inderdaad kort. De werkingstijd is wisselend. De ene vrouw voelt al verschil na 1 maand slikken, bij de andere vrouw duurt het 2-3 maanden. Wij adviseren altijd het product in ieder geval 2 maanden te proberen. Het supplement wordt door heel veel vrouwen gebruikt die er veel baat bij hebben.
6
Duurde wel een paar weken voor ik het verschil merkte. Blij dat ik het gebruik
6 May 2024
Ye
10
Ik voelde na een paar dagen al verschil, veel minder snel op de kast en het nachtzweten is echt een stuk minder aan het worden. Mentale rust is er over me heen gevallen, thuis merken ze het in ieder geval. Geeft me een zeer goed gevoel.
6 May 2024
Maaike
10
Ik ben 44 jaar en kreeg last van vage klachten en vermoed perimenopauze. Dit lijkt te helpen.
5 May 2024
Devi
10
Het is makkeleijk te bereiden en te gebruiken in verschillende recepten. Lekker als ontbijt of lunch verwerkt in een heerlijk recept. Het valt bij mij niet zwaar in de maag en voel mij er heel goed en energiek bij! Top product.
5 May 2024
Laila
8
Ik merk dat het me verlichting geeft in hoe ik me voel; een stuk relaxter en vrijer. Ik blijf doorgaan!
5 May 2024
Marloes
10
Dit eiwit poeder is ideaal, lekker en ook nog lactose vrij waar ik naar op zoek was. Ik doe elke ochtend een schep door mijn warme havermout…
3 May 2024
Petra
10
Ik gebruik het nu ongeveer 3 weken en na een paar dagen merkte ik al enig verschil in mijn lichaam. Het nachtelijk zweten is al stukken minder , en mijn moodswings zijn minder en voel me veel rustiger in mijn lichaam , ben benieuwd als ik een paar weken verder ben . Ik raad het iedereen aan . Top product!
2 May 2024
Daniëlle
10
Ik ben gestart met de PMS supplementen. Hoewel ik al veel supplementen heb geprobeerd, merkte ik voor het eerst dat deze werken. Ik voelde me direct een stuk beter. Na twee weken ben ik ook gestart met de tips van Vivian en de recepten uit het boek. Ik heb ongeveer tien jaar gemijmerd over het omgooien van mijn dieet, maar ik vond de stap te groot, het voelde als moeilijk haalbaar. Ik ben totaal geen keukenprinses en niet creatief. Ik at altijd ‘normaal gezond’. De huisarts zei dat ik gezond at. Toch was ik altijd moe en veel gespannen. Ik voelde aan alles dat mijn lichaam baat heeft bij gevarieerder, onbewerkt en biologisch voedsel. Ik verlangde echt naar een ommezwaai. Ik had enorm last van een schommelende suikerspiegel en durfde de deur nooit uit zonder Snelle Jelle of banaan in mijn tas. Zodra ik honger kreeg, moest ik eten om wazigheid en trillerigheid te voorkomen. Met dit boek is me voor het eerst gelukt om anders te gaan eten, omdat het simpel en makkelijk toe te passen is. Ik hou het nu al weken vol en dat is me nog nooit eerder gelukt. Het voelt als een blijvende verandering in mijn voedingspatroon, omdat het me makkelijk lukt en ik voel hoe goed dit voor mijn lichaam en geest is. Ik ben zowaar creatief geworden in de keuken, gebruik alle recepten als basis en varieer er op los. Mijn vriend is verbaasd over wat ik allemaal klaarmaak. En het mooiste van alles; mijn PMS klachten zijn weg. Binnen vier weken tijd. Na mijn bevalling werden de PMS klachten met de maand erger. Opgeblazen buik, krampen, chagrijnig, prikkelbaar, down, moe. Ik heb er bijna geen last meer van. Daarnaast ben ik ruim twee kilo afgevallen, wat me na twee jaar niet was gelukt. Ik had geen idee dat drie eetmomenten op een dag zo’n verschil kon maken voor mijn gemoedstoestand. Voor het eerst sinds mijn puberteit voel ik me gedurende dag stabiel, i.p.v. constante schommelingen van energie en gemoedstoestand. Wauw, heel dankbaar♥️
2 May 2024
Iris
10
Ik ben gestart met de PMS supplementen. Hoewel ik al veel supplementen heb geprobeerd, merkte ik voor het eerst dat deze werken. Ik voelde me direct een stuk beter. Na twee weken ben ik ook gestart met de tips van Vivian en de recepten uit het boek. Ik heb ongeveer tien jaar gemijmerd over het omgooien van mijn dieet, maar ik vond de stap te groot, het voelde als moeilijk haalbaar. Ik ben totaal geen keukenprinses en niet creatief. Ik at altijd ‘normaal gezond’. De huisarts zei dat ik gezond at. Toch was ik altijd moe en veel gespannen. Ik voelde aan alles dat mijn lichaam baat heeft bij gevarieerder, onbewerkt en biologisch voedsel. Ik verlangde echt naar een ommezwaai. Ik had enorm last van een schommelende suikerspiegel en durfde de deur nooit uit zonder Snelle Jelle of banaan in mijn tas. Zodra ik honger kreeg, moest ik eten om wazigheid en trillerigheid te voorkomen. Met dit boek is me voor het eerst gelukt om anders te gaan eten, omdat het simpel en makkelijk toe te passen is. Ik hou het nu al weken vol en dat is me nog nooit eerder gelukt. Het voelt als een blijvende verandering in mijn voedingspatroon, omdat het me makkelijk lukt en ik voel hoe goed dit voor mijn lichaam en geest is. Ik ben zowaar creatief geworden in de keuken, gebruik alle recepten als basis en varieer er op los. Mijn vriend is verbaasd over wat ik allemaal klaarmaak. En het mooiste van alles; mijn PMS klachten zijn weg. Binnen vier weken tijd. Na mijn bevalling werden de PMS klachten met de maand erger. Opgeblazen buik, krampen, chagrijnig, prikkelbaar, down, moe. Ik heb er bijna geen last meer van. Daarnaast ben ik ruim twee kilo afgevallen, wat me na twee jaar niet was gelukt. Ik had geen idee dat drie eetmomenten op een dag zo’n verschil kon maken voor mijn gemoedstoestand. Voor het eerst sinds mijn puberteit voel ik me gedurende dag stabiel, i.p.v. constante schommelingen van energie en gemoedstoestand. Wauw, heel dankbaar♥️
2 May 2024
Iris
8
Ondanks dat ik 4x per week sport en veel gezonder eet dan voorheen, had ik mega last van beginnende overgangsklachten zoals moodswings en nachtelijk zweten Sinds ik PRE MENO gebruik is het mega goed te handelen
2 May 2024
Rebel
8
Nu ik ouder word had ik steeds meer last van pijnlijke borsten en moodswings . PMS is voor mij de uitkomst
2 May 2024
Monique
6
Ideaal, alles in 1
2 May 2024
T
10
Echt een aanrader!
1 May 2024
K
10
Ik ben nu halverwege het tweede potje. En ik zit nu veel beter in mijn vel. Ik slik het vanwege mijn onregelmatige cyclus. Ik hoop dat mijn cyclus nu korter wordt.. En ik heb veel meer energie nu :)
1 May 2024
D.v.P
6
Nu twee weken geleden begonnen, wil het 3 maanden gebruiken om goed te kunnen oordelen. Merk wel dat ik minder behoefte al heb aan zoetigheden
1 May 2024
Ghislaine Von Mauw
10
Ik ben gestopt met de pil en met deze pillen ervaar ik een hele fijne maand
1 May 2024
Nicky
10
Ik gebruik dit nu enkele weken en ik merk dat ik minder snel overprikkeld en gespannen ben. Ik heb jonge kinderen en een bijna volledige baan en merk echt dat dit supplement me helpt beter de week door te komen met alle ballen die hoog gehouden moeten worden.
30 April 2024
Yvonne
10
Fantastisch product ik slaap weer! Kom tot rust en voel mij weer energiek.
30 April 2024
Jessica
8
Topproduct
29 April 2024
Hanne
10
Ik heb minder last van stemmingswisselingen, moeheid en kort lontje in de week voor mijn menstruatie. Ik ga zeker weer bestellen.
29 April 2024
Linda
10
Vlak nadat ik 50 werd ondervond ik dat ik wel wat hulp kon gebruiken om stabiel op gewicht te blijven. Ongemerkt was er 5 kilo aangeslopen en die wilde ik niet alleen kwijt, maar ik wilde ook dat die er niet weer aankwamen. Dankzij Viv Weight Support lukt dat nu al 2 jaar heel goed. Met normaal eten en af en toe wat lekkers en ik laat er in het weekend ook m’n wijntje niet om staan. Het duurde wel een maand of 2 voordat het aansloeg maar sindsdien werkt het voor mij als dé stabilisator in gewicht.
29 April 2024
Daniëlle
10
Ik gebruik dit nu enkele weken en ik merk dat ik minder snel overprikkeld en gespannen ben. Ik heb jonge kinderen en een bijna volledige baan en merk echt dat dit supplement me helpt beter de week door te komen met alle ballen die hoog gehouden moeten worden.
29 April 2024
Yvonne
4
Helaas krijg ik hoofdpijn van de supplementen. Hierdoor vind ik het lastig ze te blijven nemen om eventuele positieve effecten te ervaren.
28 April 2024
Laura

Reactie van het bedrijf

De kruiden hebben niet bij iedereen dezelfde werking en bij een enkeling helemaal niet. Ons advies is om de producten minimaal 2-3 maanden te gebruiken. Bij vragen of advies, mag je mailen naar info@vivsupport.nl We kunnen je vraag ook doorsturen naar onze hormoon expert Jose.
8
Regelmatig buikpijn na het eten, en een opgeblazen buik. Altijd voor lief genomen. Een paar weken geleden de Belly Support besteld. Geen buikpijn meer en het voelt veel rustiger. Ik kan het iedereen aanraden!
28 April 2024
Bianca
10
Ik slik nu ongeveer drie maanden PMS en voel me rustiger en relaxter. Ook zijn de opvliegers minder geworden. Het enige nadeel is, dat je 2x per dag een tablet moet innemen. ‘s Ochtends zit in mijn systeem, maar de avond wil er nog weleens bij inschieten.
28 April 2024
Karin
10
Erg last van nachtzweten tijdens m’n menstruatie tot aan de eisprong. Ik hoop dat het met behulp van deze pillen minder word.
28 April 2024
Roos
10
Mijn huid is echt heel veel rustig sinds ik deze tabletten slik. Mijn huid is veel gaver
27 April 2024
Joyce
10
In 1 woord geweldig!
26 April 2024
Wendy
10
Ik heb minder last van mood swings!
26 April 2024
Wendy
8
Minder last van stemmingen, slaap beter, minder lichamelijke ongemakken.
26 April 2024
Jo
8
Minder last van stemmingen, slaap beter, minder lichamelijke ongemakken.
26 April 2024
Jo
8
Op aanraden van een kennis deze aangeschaft. Ze gaf aan dat haar klachten heel erg verminderen waren. Pas net begonnen met deze ondersteuning. En merkte tijdens mijn menstruatie week dat de scherpe randjes er qua zwaarmoedig heid eraf is. Zeker de moeite waard om nog even mee door te gaan.
25 April 2024
Renske
10
De eerste dagen leken heel goed te helpen tegen onrust in de nacht. De laatste nachten helaas minder. We gaan nog even door!
25 April 2024
Samantha
10
Een super fijn product!
25 April 2024
Astrid
10
Ik ben zeer tevreden!!
25 April 2024
Astrid
6
Ik ben gestopt met de fertility pillen daar kreeg ik enorme honger van door het groene thee extract wat erin zit ik gebruik nu alleen nog de pms support en die ga ik nog even door slikken want merk nog niet echt verschil
25 April 2024
Jo

Reactie van het bedrijf

Het is beter om de Fertility Support niet op de nuchtere maag in te nemen, maar tijdens ontbijt en lunch.
8
Iets minder moe
25 April 2024
Sylvia
8
Na enkele weken ervaar ik meer rust in mijn lijf. Scherpe randjes er een beetje af en minder snel uit balans.
24 April 2024
Cristel
8
Ik gebruik nu de Weight support een aantal maanden en heb echt het idee dat het wat doet
24 April 2024
Ramona
6
De capsule is gemakkelijk in te nemen. Ik gebruik het product nog niet zo lang.
24 April 2024
Celina
8
Moet nog testen bij langer gebruik
24 April 2024
Annick
8
Ik heb afgelopen jaar dit product 1 maand geprobeerd , daarna ben ik gestopt en vervolgens had ik veel meer last van opvliegers Dus ik ben weer gestart met dit product en ik heb een stuk minder opvliegers
23 April 2024
Dyana
10
Gelijk vanaf het begin merk ik verschil. Ik gebruik nu alleen de PMS.
23 April 2024
J
8
Na een maandje gebruiken al verschil
23 April 2024
Lois
10
Misschien wat kort na een maandje om al gelijk iets te zeggen, maar voel wel wezenlijk een verschil in de gevoeligheid van mijn borsten rondom de menstruatie
23 April 2024
Lois
10
Ik gebruik het elke morgen in de smoothie, en kan eigenlijk niet meer zonder . Een doeltreffend produkt !
23 April 2024
Linda
10
Heel fijn produkt , ik neem het savonds in , en ik merk dat ik de volgende dag geen opgeblazen gevoel heb Maar mooie platte buik , op sommige momenten neem ik ze ook smorgens in . Dus 2x per dag .
23 April 2024
Linda
6
Ik heb PMS Support besteld waarbij de goede reviews de doorslag gaven om het te proberen. Ik gebruik het nu 14 dagen en vind het lastig om te zeggen of ik nu al verandering merk. Bij de informatie staat ook dat je het daarvoor langer moet slikken dacht ik.
22 April 2024
V.
10
Een beetje sceptisch begon ik aan beide potje mbt overgang en pms maar het helpt het haalt echt de scherpe randjes eraf. Mijn mannen gezin is er maar wat blij mee dat mijn humeur er in positieve manier op vooruit is gegaan. Naast dat voel ik me ook rustiger ik wind me minder snel op en irritatie momenten zijn ook minder het lijkt dat ik het beter kan relativeren.
22 April 2024
Lisette
10
Minder klachten, minder stemmingeswisselingen en meer energie
22 April 2024
Danielle
8
Het helpt om de scherpe randjes weg te halen en zonder opvliegers de dag door te komen.
22 April 2024
Madelon
8
Heel erg fijn om deze in huis te hebben. Gaat daadwerkelijk een opgeblazen gevoel tegen, helpend en ondersteunend op zulke momenten!
21 April 2024
Maartje
8
Ik gebruik de Belly Support als ik merk dat mijn eetpatroon anders gaat worden, door feestjes, of uiteten. En soms ook gewoon tijdens de menstruatie cyclus, wanneer je buik opgeblazen aanvoelt. Het helpt echt om dat opgeblazen gevoel weg te krijgen en bij de regulering van de stoelgang. Dat samen maakt een rustige buik die platter aanvoelt en er ook zo uitziet.
18 April 2024
Marieke
8
Mijn buik lijkt minder opgezet te zijn na 2 weken dagelijks gebruik van belly support. Ik ga het door blijven gebruiken!
18 April 2024
Rosalie
10
Ik had ernstig B12 te kort, nu slik ik iedere dag de B12 en wat een fijn resultaat. Mijn klachten zijn echt enorm afgenomen. Ik kan niet meer zonder. Super blij mee
18 April 2024
Jessica
8
Van de meeste eiwitpoeders krijg ik acne op mijn kaaklijn, van deze niet. Ik gebruik het nu 2 weken, of het echt effect heeft moet nog gaan blijken, wel geeft het een vol gevoel en zoals ik zei… mn huid blijft er rustig onder!
18 April 2024
Eva
10
Iedereen die ik ken en die last hebben van de naderende overgang raad ik dit aan. En iedereen is er mee geholpen.
17 April 2024
V
8
Ik heb inmiddels al mijn vriendinnen aangeraden dit te gebruiken. Het helpt mij enorm om meer balans te creëren.
17 April 2024
V
8
Nu 2 weken aan het gebruiken en nagels lijken sterker en haaruitval minder. Smaak is ook prima!
17 April 2024
Debbie
10
Bestellen en wordt meteen verzonden, netjes verpakt en fijn glazen flesjes met supplementen, ik voel mij er stuk fitter door, goede ondersteuning ook bij overgang of daarna
17 April 2024
W
10
Ik gebruik de supplementen nog maar kort dus qua werking kan ik nog niet veel delen. Je masterclass heeft mij veel inzichten gegeven waardoor ik deze box heb besteld. Over je masterclass ben ik trouwens heel enthousiast!! Heldere en duidelijke uitleg en ik kan het ook gelijk toepassen.
17 April 2024
Geralda
10
Ik gebruik het nu een aantal maanden, slaap stukken beter minder kort lontje overdag moodswings weg en heel belangrijk dat nachtzweten is weg. Kortom geweldig!
17 April 2024
Simone
10
Sinds het gebruik van PMS support merk ik dat ik minder prikkelbaar ben, lichamelijk minder klachten ervaart en dat de twee weken voor mijn menstruatie weer een stuk prettiger verlopen!
17 April 2024
Krystle
8
Ik ben in de beginnend overgang denk ik. Had last van enorme moodswings en sombere gevoelens, dit is gelukkig nu weer normaal.
16 April 2024
Nic
10
Ik heb deze pillen nu een maandje. Ik ben er tevreden. Voel mij energieker en zit fijner in mijn vel.
16 April 2024
Cindy
8
Iets minder moe
16 April 2024
Sylvia
10
Ouder worden (49 jaar) hoeft echt geen gedoe te zijn! Met behulp van PMS en Pre Meno supplementen fiets ik er doorheen 🥳
16 April 2024
Jessica
10
Thuis gebruikt iedereen dit, het werkt echt. Mijn dochter had vit.d tekort. Sinds ze dit gebruikt is alle klachten verdwenen!
16 April 2024
Zeynep
10
Sinds ik de PMS support slik, ervaar ik meer rust en vooral ontspanning in de week voorafgaand aan mijn menstruatie. Ik ben minder prikkelbaar en heb veel minder de behoefte om te grijpen naar chocola. Ik ben pas 1 maand bezig en ik kan het iedereen aanraden.
16 April 2024
Kim
10
Ik gebruik de Weight Support van Viv al enkele maanden en ben heel blij met dit product. Mijn behoefte aan zoetigheid is nagenoeg weg en dat is voor mij heel bijzonder aangezien ik echt een zoetekauw was. Hierdoor ben ik enorm afgevallen en zit ik ook veel lekkerder in m’n vel.
16 April 2024
Annemarie
10
Mijn huid heeft een super mooie glans! En voelt fijn en stevig aan
16 April 2024
Ineke
8
Ik maak bijna elke ochtend een heerlijke ontbijtshake met deze poeder. De smaak is lekker en ik zit er lang vol van. Geen opgeblazen buik wat ik wel heb bij andere eiwitshakes. Mijn huid ziet er ook goed uit dus helemaal blij! De potten zijn best prijzig, maar je doet er vrij lang mee. Wel even goed op het maatschepje kijken want daar past veel meer in dan nodig!
16 April 2024
Joyce

Reactie van het bedrijf

Lieve Joyce, wat fijn dat je zo tevreden bent. Bedankt! Inderdaad even opletten bij gebruik van het maatschepje. De aanbevolen hoeveelheid per dag is één volle maatschep. De opdruk is misleidend, er staat 70 ml. op en dit is 30 gram.
8
Heel fijn supplement Ik ben 7 kilo afgevallen!! Ik blijf het voorlopig nog slikken met pms support...
16 April 2024
Anoniem
8
Voorheen heel erge migraine, voordat ik me maandelijkse periode in ging, en de rest van de vrouwelijke kwaaltjes. Volgens de gynaecoloog heb ik PMS, en schreef me tabletten voor, deze niet genomen omdat ik geen farmaceutische wou. Na googlen kwam ik uit bij deze! Nog maar 1 potje gebruikt, en weinig vrouwelijke kwaaltjes gehad, en de migraine aanvallen heb ik helemaal niet meer gehad. Ik ben er heel blij mee. Ben nu met me 2de potje bezig!
16 April 2024
Sandra
10
Nog maar kort in gebruik maar voel me lekkerder in m’n vel! Aanrader dus!
16 April 2024
Marloes
10
Ik heb deze pillen nu een maandje. Ik ben er tevreden. Voel mij energieker en zit fijner in mijn vel.
16 April 2024
Cindy
8
Merk zeker verschil vlak voor mijn menstruatie
15 April 2024
𝕄𝕒𝕟𝕕𝕪
10
Ik gebruik het nu een aantal weken en ik merk zeker verschil. Ik ben meer opgewekt, vrolijk en niet meer zo’n kort lontje.
15 April 2024
Liane
10
Ik merk doordat ik nu lagere tijd pms support gebruik dat de scherpe randjes er wat meer af gaan. De maandelijkse moodswings zijn zo een stuk minder!
15 April 2024
Esther
10
Geen last meer van een opgeblazen buik
15 April 2024
Jennifer
6
De eerste dagen leek het echt wat te doen maar na een paar goede nachten toch weer slapeloze nachten. Ik slik er magnesium bij in hoge dosis maar niet die van viv. Misschien dat dat nog zou kunnen werken.?
15 April 2024
Samantha

Reactie van het bedrijf

Hallo Samantha, De Relax Support is een fijn product en is als ondersteuning bedoeld. Het kan zijn dat er nog meer factoren meespelen aan je mindere nachten.Wanneer je hier voor jezelf niet uit kan komen, is er de mogelijkheid om eventueel een 1 op 1 consult te boeken. Betreft de magnesium, ook daar zou je bij ons team advies/info kunnen vragen via ons mailadres. info@vivonline.nl. We helpen je graag verder!
10
Alle vragen die ik had werden uitgebreid beantwoord via de mail door vrouwen die kennis van zaken hebben. Dat voelt heel fijn! Naast de meno support ga ik nu ook de PMS support slikken, ik ben erg benieuwd of dit nog beter kan werken voor het verbeteren van mijn stemming.
14 April 2024
Larissa
8
Ik gebruik deze nu 2,5 week en dit gaat prima; ik voel me er goed bij. Of ik nu echt verschillen merk kan ik nog niet helemaal zeggen - ik ben zowel met eetpatroon/ bewegen en supplementen bezig dus wat doet nu wat weet ik zo niet te benoemen nog. Maar zover prima!
14 April 2024
Marloes
4
2 weken gebruikt maar merk nog geen verschil
14 April 2024
Ginger

Reactie van het bedrijf

Lieve Ginger, Magnesium is een basissupplement, magnesium is een belangrijk mineraal voor ons dat bij heel veel lichamelijke en mentale processen betrokken is. Zeker in drukke periodes verbruikt ons lichaam veel magnesium. Dit maakt een dagelijkse ondersteuning vaak gewenst. Je zult ook niet direct een verandering opmerken, dit zal pas zijn wanneer je een tekort hebt aan Magnesium. Magnesium is belangrijk voor de spieren, botten, hersenen, bloedvaten en het hart. De spieren gebruiken calcium om aan te spannen en magnesium voor ontspanning. Mensen met een magnesiumtekort kunnen spierkrampen krijgen, de ontspanning werkt dan niet goed. We horen het graag als je nog meer advies wilt, je kunt mailen naar info@vivsupport.nl voor al je vragen over Magnesium, maar ook indien je een andere hulpvraag hebt.
6
Gebruik ze denk ik nu ongeveer 2,5 weken maar merk nog geen verschil.
14 April 2024
Ginger

Reactie van het bedrijf

Lieve Ginger, De ene vrouw voelt al verschil na 1 maand slikken, bij de andere vrouw duurt het 2-3 maanden. Vergeet daarnaast ook niet dat naast het slikken van een supplement voeding, stress en leefstijl ook super belangrijk is. Er is geen magic pill die jouw hormonen in balans brengt. En dus ook geen magic pill die jouw PMS klachten doet verdwijnen. Supplementen zijn een waardevolle ondersteuning. De basis zit in een gezonde leefstijl en voeding. Wil je hier wat meer ondersteuning bij? Ga dan voor een van de boeken van Vivian of kies voor een online programma, dan ga je echt de diepte in en actief met je leefstijl en voeding aan de slag. Ik kan je De Viv Hormoon Herstel Methode of de Fantastic40+ van harte aanbevelen. De supplementen, trainingen en overige mooie producten vind je in de webshop van Vivian: vivsupport.nl en vivonline.nl
10
Mijn 14 jarige dochter lijkt echt baat te hebben bij pms support. Met 1 capsule per dag resultaat!
14 April 2024
Maaike
10
Super fijn helpt echt
14 April 2024
M
6
Ik gebruik pms support nu drie weken op aanraden van een van de coaches van VIV. Gebruik het in combinatie met pre Meno support ter ondersteuning van stoppen met de pil. Ik gebruik het nog tekort om aan te kunnen geven of het werkt maar voel me iig prima bij.
14 April 2024
Lianne
10
Zo veel minder last van mijn buik! Geen pijn meer
13 April 2024
Cal
6
Ik slik deze pillen nu bijna een maand maar dat vind ik te kort om een goede review te schrijven. Ik voel mij wel rustiger en heb ook bijna geen hartkloppingen meer. Deze had ik anders wel de dagen vlak voor mijn menstruatie. Daar zit ik nu ook in dus ik wacht met spanning af of het zo blijft.
12 April 2024
Nienke
10
Ik ben een aantal maanden geleden gestart met de (pre) meno support. Ik ben gestart vanwege menstruatie/overgangs klachten, Ik merkte al na een paar dagen verschil! Wat me verbaasde was dat ik me ook mentaal veel beter ging voelen, terwijl ik me er niet bewust van was dat ik mentaal last had van de beginnende overgang. Ik voel me met name dagelijks opgewekter, alsof de zon schijnt ipv dat het een bewolkte dag is. Ik raad het iedereen aan, misschien doet de (pre) meno support zoals bij mij zelfs meer dan je zou verwachten!
11 April 2024
Danielle
10
Minder last van hormoon wisselingen! Rustiger huid.
10 April 2024
Karijn
6
Ben bijna klaar met de allereerste potje. Merkte meteen dat ik me minder gejaagd voelde. Geen nachtelijke zweet te bekennen.
10 April 2024
Bella
10
erg fijn
10 April 2024
M
10
Pms support is een topper! Gebruik het net een maand maar voel mij al zoveel beter, geen pijnlijke borsten gehad ,niet heel moe meer geweest en de moodswings en opgeblazen gevoel waren ook ver te zoeken. En ik slik er 1 per dag.
10 April 2024
Kristel
10
Minder last van hormoon wisselingen! Rustiger huid.
10 April 2024
Karijn
10
Ik gebruik sinds 3 weken de pre meno support en merk al een verbetering in het aantal opvliegers
9 April 2024
I
10
Ik ben gestopt met de pil en direct diezelfde dag begonnen net PMS supplementen. Ik ben na 16 jaar pil dus ook direct regelmatig ongesteld geworden, ervaar geen last van mn huid en voel me rustiger. Ik ga nu mijn 3e maand in.
9 April 2024
Lisa
10
Zo veel minder last van mijn buik! Geen pijn meer
8 April 2024
Cal
10
Pms support is voor mij een lifesaver. Sinds mijn vaccinatie voor corona is m'n menstruatie alleen maar ellende. Ik had nooit ergens last van, tot de vaccinatie. Maar sinds ik de pms support slik voel ik me zoveel beter! In combinatie met de magnesium supplementen geloof ik ook dat het bijdraagt aan m'n migraine aanvallen, in oktober ben ik gestart en in november had ik mijn laatste migraine aanval. Ik heb de pillen een kleine week niet geslikt een paar weken geleden omdat ik te laat was met bestellen (niet handig!) 1 week later had ik een ontzettend heftige migraine aanval. Ik geloof nu echt dat de pillen mijn lifesaver zijn voor m'n menstruatie en migraine. Dank je wel viv support🫶
7 April 2024
Sharona
6
Ik ben nog maar een krappe 3 weken begonnen met PMS support maar ik merk al wel dat ik me wat rustiger en stabieler in mijn vel voel de laatste weken naar mijn menstruatie toe. Dat was voorheen een stuk heviger. Omdat ik het nog maar net gebruik kan ik alleen maar zeggen dat ik denk dat het lijkt te werken!
7 April 2024
Sabine
10
Ik denk dat het werkt, maar gebruik het nog kort.
7 April 2024
Monique
10
Zins ik dit gebruik voel ik mij weer helemaal goed, misschien nog wel beter!
5 April 2024
Martine
8
Veel aan gehad en nog steeds
4 April 2024
Monique
10
Merk al zoveel verschil!
4 April 2024
𝕄𝕒𝕟𝕕𝕪
10
Deze Vit C is goed opneembaar en heeft een goede prijs kwaliteit verhouding
4 April 2024
Bregje
8
In mijn gehele cyclus voel ik me nu meer in balans. Minder schommelingen in mijn stemmingen. Niet alleen fijn voor mij maar ook voor mn partner!
3 April 2024
Nathalie
10
Rustigere PMS-periodes gehad de afgelopen 3 maanden! Daarna een maandje gestopt, op advies van Viv Support, en die PMS periode was gelijk weer een flink stukje pittiger. Dus ik ben blij als ik weer mag slikken straks! ;)
3 April 2024
Janneke
10
Het is een mooie aanvulling op mijn dagelijkse voedingspatroon. Het lukt me niet altijd om alle vitamines zelf binnen te krijgen, deze vitamine c helpt me hier bij!
3 April 2024
Jessy
10
Sinds ik deze supplementen gebruik ben ik weer zoveel meer in balans! Echt n life saver!
3 April 2024
Jessy
10
Ik sta weer "aan"
2 April 2024
Jessie
4
Overbodig als je het boek ook hebt gelezen.
2 April 2024
Rian
8
Geen opvliegers meer sinds ik dit product gebruik. Voel me stabieler.
2 April 2024
Lin
10
Merk al zoveel verschil!
2 April 2024
𝕄𝕒𝕟𝕕𝕪
10
Ik maak regelmatig na het sporten een shake met deze Eiwitpoeder. Je merkt dat het je echt een energie boost geeft en je verzadigd bent.
1 April 2024
Ilse
8
👍
1 April 2024
Eva
10
Een groot verschil wanneer je dit lang genoeg inneemt. Na 3 maanden was ik gestopt maar alle vervelende symptomen kwamen terug.
31 March 2024
Greetje
8
In mijn gehele cyclus voel ik me nu meer in balans. Minder schommelingen in mijn stemmingen. Niet alleen fijn voor mij maar ook voor mn partner!
30 March 2024
Nathalie
10
Ik blijf op gewicht icm bewegen en heb geen behoefte te snaaien
28 March 2024
Daniëlla
10
Veel last van onzuiverheden m.n. op kaaklijn en kin, ondanks eten volgens Viv's methode. Sinds gebruik collegageen eitwitpoeder is mijn huid aanzienlijk rustiger!
28 March 2024
Anne
10
Ik slik de PMS selection nu een paar maanden. Ik merk dat ik door de magnesium beter slaap en minder spierpijn heb na een zware workout. De PMS geeft mij een regelmatige cyclus. Doordat het een kruidenformule is kan je lichaam eraan wennen. Ik probeerde dan een cyclus te stoppen, maar dan was alles gelijk weer in de war. Na een mailtje gestuurd te hebben naar het VIV team, kreeg ik een andere oplossing mee, die super werkt en ik de PMS het meeste van de tijd gewoon door kan slikken en de cyclus regelmatig blijft. Ook ben ik veel minder prikkelbaar en dat is zo fijn voor de mensen om mij heen😉. De multi is gewoon een fijne capsule die aanvult wat ik nog tekort kom. Ik probeer ook op mijn voeding te letten, zodat alles meer in balans blijft. Voorlopig blijf ik deze gouden combinatie zeker bestellen!
28 March 2024
Marieke
6
Ik ben 2 weken geleden gestart. Kan nog niet echt zeggen dat ik resultaat zie maar daarvoor moet ik het denk ik wat langer gebruiken. Het drinkt wel lekker weg en het verzadigd.
28 March 2024
Nicole
10
Ik slik het nu pas 2 weken en ik merk nog niet heel veel verschil maar ik ben heel benieuwt!
27 March 2024
Nicky
10
Heeft enorm geholpen bij mn moodswings, steeds erger wordende buikpijn en rugpijn bij elke volgende menstruatie! Ben er echt heel blij mee!
27 March 2024
Kim
10
Onder andere geen nachtzweten en opvliegers meer, heel blij mee!
27 March 2024
Sandra
10
Ik voel me echt energieker. En gebruik nu 1.5 maand deze capsules. Echt aan te bevelen!
26 March 2024
Marjolein
10
Ik slik consequent 1,5 maand weight support, en merk verschil in mijn gewicht. Ik merkte al snel stabiliteit en lichte gewichtsafname.
26 March 2024
Marjolein
10
Ik slik dit nu 3 weken en voel me langzaam beter worden
26 March 2024
Antoinette den Hartog
8
Ik gebruik pre meno support nu bijna een maand. Ik heb t idee dat mijn hele erge klachten af beginnen te nemen! Yay!!
26 March 2024
Cathy
10
Sinds ik met meno support ben gestart voel ik me weer mezelf. De slechte nachten en de vele opvliegers zijn zo goed als verleden tijd!
26 March 2024
Patricia
10
Ik ervaar minder klachten.
26 March 2024
Wendy
8
Ik gebruik (Pre) memo support nu paar maanden, maar merk gelijk verandering en vermindering van alle klachten . Geen nachtzweten meer! Aanrader om zeker uit te proberen.
25 March 2024
Charlotte
10
Helpt me goed in de ondersteuning bij beter slapen! Erg blij mee!
25 March 2024
Kim
8
Ik gebruik (Pre) memo support nu paar maanden, maar merk gelijk verandering en vermindering van alle klachten . Geen nachtzweten meer! Aanrader om zeker uit te proberen.
25 March 2024
Charlotte
10
Ik gebruik de capsules nu 2 maanden maar merk geen verschil
25 March 2024
Eline
10
Heeft enorm geholpen bij mn moodswings, steeds erger wordende buikpijn en rugpijn bij elke volgende menstruatie! Ben er echt heel blij mee!
25 March 2024
Kim
10
Ik weet niet of het kan, maar ik merk al wat verschil in week 2. Veel minder cravings en toch ook al wat positiever denken. Ook veel minder een opgeblazen gevoel. Ik ben benieuwd of dat nog beter kan worden?
25 March 2024
Janske
10
Smaak is goed! Makkelijk in gebruik. Lekker door de koffie, met kefir en fruit of amandelmelk
25 March 2024
Nicole
10
Eindelijk een supplement wat echt werkt tegen de bekende klachten!
25 March 2024
Vanessa
4
Ik gebruik het supplement nog maar net en ben benieuwd wat het me gaat brengen! Abbonementsvormen zijn fijn en makkelijk
25 March 2024
Natas
8
Fijne multivitamine! Klein tablet dus slikt gemakkelijk weg. Ik merk minder vermoeidheid en voel me fitter.
25 March 2024
Petra
10
Ik merk heel duidelijk verschil sinds ik deze supplementen slik.
24 March 2024
𝕄𝕒𝕟𝕕𝕪
8
In mijn gehele cyclus voel ik me nu meer in balans. Minder schommelingen in mijn stemmingen. Niet alleen fijn voor mij maar ook voor mn partner!
24 March 2024
Nathalie
8
Ik heb weinig klachten sinds dat ik gebruikt een echte aanrader.
24 March 2024
Astrid
8
Ik gebruik deze poeder nu bijna 3 weken en mijn huid op mijn gezicht wordt rustiger.
23 March 2024
Anne
10
Deze review is met betrekking tot mijn ervaring met het PMS Support supplement dat ik de afgelopen 3 maanden heb gebruikt. Als een 27-jarige vrouw met een gezonde levensstijl, inclusief voldoende lichaamsbeweging en holistische voeding, hoopte ik dat dit supplement mijn PMS-symptomen zou verlichten en mijn algehele welzijn zou verbeteren. Helaas ben ik echter zeer teleurgesteld over het resultaat en wil ik graag mijn feedback delen. Sinds ik begon met het gebruik van het PMS Support supplement, heb ik gemerkt dat mijn symptomen juist verergerd zijn. Ik ervaar nu meer slapeloosheid, stemmingswisselingen twee dagen voor mijn menstruatie, hoofdpijn, moeheid, verhoogd zweten, een opgejaagd gevoel, en pijnlijke borsten. Deze symptomen zijn niet alleen ongemakkelijk, maar hebben ook een negatieve invloed op mijn dagelijkse leven en welzijn. Wat mij het meest verontrust, is dat deze klachten zijn ontstaan sinds ik begon met het innemen van de supplementen. Voorheen had ik ten opzichte van nu vrijwel geen last van deze specifieke symptomen, wat aangeeft dat het supplement mogelijk een tegenovergesteld effect heeft gehad dan verwacht en mijn klachten erdoor zijn verergerd. Als iemand die veel belang hecht aan natuurlijke en holistische benaderingen van gezondheid, ben ik zeer teleurgesteld dat dit product niet aan mijn verwachtingen heeft voldaan. Ik heb het supplement consequent gedurende drie maanden gebruikt, in de hoop op verbetering, maar helaas heb ik geen enkele verandering opgemerkt, behalve de toename van mijn PMS-symptomen. Op basis van mijn persoonlijke ervaring zou ik het PMS Support supplement niet aanraden aan anderen die op zoek zijn naar verlichting van PMS-klachten. Ik waardeer jullie aandacht voor mijn feedback en hoop dat dit zal helpen bij het verbeteren van het product en het bieden van betere ondersteuning aan mensen die worstelen met PMS-symptomen.
23 March 2024
Sharon

Reactie van het bedrijf

Lieve Sharon, wat jammer dat de PMS Support bij jouw niet de goede werking had, sterker nog een versterking van de klachten geeft. Het zijn kruiden en een enkeling reageert niet goed op het supplement, echter het blijkt uit onze ervaring en beoordelingen dat heel veel vrouwen wel heel veel baat hebben bij dit supplement. Dank voor je beoordeling en we gaan je mailen om het verder uit te leggen en je verder te helpen indien je dat wilt. Lieve groet, Karin, team Vivonline
8
In mijn gehele cyclus voel ik me nu meer in balans. Minder schommelingen in mijn stemmingen. Niet alleen fijn voor mij maar ook voor mn partner!
22 March 2024
Nathalie
10
Ik neem de Energy support nu een 3- tal weken en ik merk echt een verschil in energie. Ook al heb ik drukke dagen, ik ben overdag merkbaar minder moe en ik recupereer sneller.
22 March 2024
Lies
10
Mijn PMS klachten zijn vele malen minder sinds ik nu enkele maanden de Cyclus Support box gebruik. Echt een aanrader!
22 March 2024
Danielle
10
Zo fijn om supplementen te nemen die echt wat voor je doen! Alle symptomen zijn weer meer balanced-out 😊
22 March 2024
Vanessa
4
Ondanks dat er een instructie film via een qr code te zien is. Is deze niet specifiek per test. Dus vrij onduidelijk hoe je nu precies de test afneemt! Hopelijk is hierbij mijn uitslag dan ook betrouwbaar. Wel een goede en uitgebreide uitleg erbij!
21 March 2024
Nathalie

Reactie van het bedrijf

Ha Nathalie, Je hebt een beoordeling gedaan over de cortisoltest, hierin schrijf je dat het filmpje van de QR code tamelijk algemeen is, is de handleiding wel duidelijk en goed te volgen, anders gaan we het bedrijf benaderen wat de cortisoltesten verstuurd. We horen graag van je, vooral ook omdat we nog nooit klachten hebben gehad hierover. Lieve groet, Karin, team Vivonline
8
Ik zit sinds kort in de pre meno pauze en niet zo zuinig ook... Af en toe had ik het gevoel gek te worden, zag het soms totaal niet meer zitten. Sinds anderhalve maand ben ik de pre meno support gaan gebruiken en ik ben zeker niet van mijn klachten af, maar de scherpe randjes zijn er absoluut af, zeker op emotioneel vlak!
21 March 2024
tammy
8
Ideaal, eiwitpoeder en collageen in één. Ik moet nog wel erg wennen aan de smaak, maar in een smoothie is hij perfect!
20 March 2024
Marieke
10
Ik merk na 3 weken gebruik al verandering! De volgende bestelling wordt deze week nog geplaatst.
20 March 2024
Sanne
10
Ik voel mij weer mijzelf rustig en relaxed.
19 March 2024
Maartje
10
Fijne multivitamine, makkelijk in te nemen.
19 March 2024
Suzanne
10
Ik voel me er beter door
19 March 2024
Cindy
10
Ik gebruik de pillen pas 2 weken, maar ik merk nu al meteen verschil. Vorige week ongesteld geworden en ik had heel veel minder klachten dan normaal. Nu al heel erg tevreden mee. Kan niet wachten wat een resultaat er na langere tijd te merken is.
19 March 2024
Angelique
10
Blij met deze supplementen, veel minder last van moodswings en alle nare klachten die vooraf gaan aan de menstruatie. Ik kan het iedereen aanbevelen.
18 March 2024
Cindy
8
Als je eenmaal een spiegel hebt opgebouwd is de hitte voorbij. Het effect vond ik al snel merkbaar. Heel blij, ik zou dit iedereen aanraden.
18 March 2024
Tineke
10
Ik gebruik het nu 2 weken, dit zijn altijd de goede weken. Hoop zo dat de komende week beter verlopen dan anders.
18 March 2024
Hennie Ottema
6
Ik gebruik de firtility en pms support bijna een maand nu,denk nog wat te vroeg om helemaal te beoordelen maar heb nu een week hele milde buikpijnklachten,normaal meer pijn dus dat is zeker positief,wel apart want ben al 6 dagen overtijd bij normaal een korte cyclus van 24 dagen.wacht het nog af misschien komt de overgang eraan of door onrust.
18 March 2024
Irene
8
Ik ben nu met mijn tweede potje bezig. Ik slaap goed en soms word ik nog wakker omdat ik het warm heb, maar echte mega opvliegers had ik ook nog niet. Het enige waar ik last van kan hebben is oprispingen van het supplement zelf maar niet storend of altijd. Voor nu ben ik zeer tevreden.
18 March 2024
Tessa
8
Ik gebruik het nu 3 weken en ben heel tevreden. Ik kan mij voorstellen als je dit langer gebruikt je er nog meer voordelen van krijgt. Voor mij dus voor nu zéker een aanrader.
17 March 2024
Isa
10
Ik ben zeer tevreden over de liposomale magnesium van Viv. Het past in mijn bewust gezonde voedingsschema.
17 March 2024
Lia
10
In 1 woord fantastisch! Ik bestel gelijk voor 3 mnd bij
16 March 2024
Sas
8
Erg lekker en mengt goed in shakes/smoothies. Ik hoop ook (maar kan het niet controleren) dat de smaak aroma ook echt natuurlijk is.
15 March 2024
Mirjam de Groot
10
Minder last van moodswings, meer balans en positiviteit, ik voel me vrolijker met de pms pillen.
14 March 2024
Ann
6
Ik heb het nu 3 maanden gebruikt en gebruik het nu 1 maand niet. Ik vind het lastig om te beoordelen of het werkt of wat het doet. Ik merk geen verschil qua pijnlijke borsten, buikpijn tijdens mijn cyclus. Een klein verschil merk ik in mijn stemmingswisselingen.
14 March 2024
Nathalie

Reactie van het bedrijf

Zou je een mail kunnen sturen naar ons met je hulpvraag, leeftijd, klachten enz. Misschien kan een ander product of een combinatie je wel helpen. We denken graag met je mee!
8
Samen met een gezonde levensstijl (met name voeding aan pakken) hiermee aan de slag. Ik ga het zeker weer bestellen, nu net het eerste potje in gebruik. Tot nu toe ben ik tevreden!
13 March 2024
Cheryl De Graaf
10
Ik gebruik pms nu 4 weken en merk dat ik mij rustiger voel. Niet zulke schommelingen in humeur. Ook in de aanloop naar mijn menstruatie bleef ik mij goed voelen. Tot nu toe ben ik dus heel positief.
13 March 2024
L
8
Na 2 weken zijn de opvliegers zo goed als weg. Slapeloosheid blijft helaas.
13 March 2024
Carla
10
geen opgeblazen buik meer, geen pijn in mijn buik na eten
13 March 2024
Ramona
10
Geen pijnlijke buik meer in de avond, yes! Gewoon een bord pasta kunnen eten… wat een verademing!
13 March 2024
Kim
10
Ik gebruik PMS support nu al een tijdje. Ik was eerst sceptisch, maar wilde toch een gokje wagen, dus begon met één potje. Ik had na een paar dagen al veel meer energie en merkte rond mijn ongesteldheid dat ik geen zere borsten meer had. Dit heb ik sinds de laatste zwangerschap gekregen. Ik heb zelfs na een paar potjes een ander merk besteld, maar kreeg direct de zere borsten weer terug. Dus ben nu definitief overgestapt op PMS support en ben er super blij mee! Dan maar iets meer geld kwijt, het is mij het zeker waard!
12 March 2024
Jidske
10
Goed resultaat en geen bijwerkingen.
12 March 2024
Gerda
8
Ik kan het gebruik van de fertility nog niet goed beoordelen omdat ik het nog te kort slik. Ik gebruik het omdat mijn menstruatie steeds 2 dagen te vroeg komt ik hoop dat hiermee weer op peil te krijgen maar ik ga zeker nog een potje bestellen
11 March 2024
Jo
10
Sinds ik de pms support gebruik zijn mijn klachten een heel stuk vermindert!
11 March 2024
Chantal
8
Voel me een stuk beter 😃
11 March 2024
Bianca
10
Stabieler en evenwichtiger door deze pillen. Met 2 weken resultaat......
11 March 2024
Annelies
8
Positief
11 March 2024
Miranda
10
Geweldig ik heb sinds ik dit gebruik geen last meer van mijn buik. Geen opgeblazen gevoel en geen pijn. Super blij mee. Ik voel mij echt beter en zit top in mijn vel.
11 March 2024
Mirjam
10
Ik gebruik het nu 2 weken en ik moet eerlijk bekennen dat ik nog geen verschil merk. Maar wat kan je zeggen naar 2 weken dus ik ga gewoon door en als ik alle recensies moet geloven komt dat helemaal goed!
10 March 2024
Charlotte
10
Gebruikte eerder een ander merk maar wilde vanwege de liposomale vorm van Viv's magnesium deze proberen. Voel me goed, slaap beter door en niet meer zo futloos en moe, heb echt meer energie.
10 March 2024
Karen
10
Na 1 maand voelde ik mij al rond en tijdens de menstruatie beter.
10 March 2024
Mieke
10
Ik ben net gestart voor mijn eerste cyclus met PMS support. Mijn stemming lijkt stabieler en minder lichamelijke klachten zoals spierpijnen, buikkrampen. De periode is eigenlijk tekort om nu al te beoordelen.
10 March 2024
Martine
10
Ik ben zo blij met dit product! Ik voel me veel lekkerder in mijn vel. En mijn opvliegers zijn niet weg mr wel een stuk verminderd.
8 March 2024
Elvi
8
Nu een aantal weken in gebruik . Nog tekort om echt een goed beeld te krijgen of het daadwerkelijk verlichting geeft. Heb wel het idee dat mijn klachten al iets milde
7 March 2024
Kristel
6
De smaak is prima. Niet te overheersend. Het is ook niet zoet. Is ook fijn. De structuur ja dat is wennen. Het lost niet op. Dat komt denk ik door dat alle ingrediënten natuurlijk zijn. Ik vind het een best oké product en als er iets verbeterd kan worden aan de structuur dan scoort het voor mij nog hoger.
7 March 2024
Angela
8
Sinds ik de PMS gebruik ervaar ik minder lang en ook minder heftige emotiewissels. Wat meer in balans dan voorheen. Fijn!
7 March 2024
Rianne
10
Verleidingen zijn makkelijker te weerstaan!
7 March 2024
Ramona
10
Stuk beter in m’n vel!
7 March 2024
Ramona
10
Ik ben nu bijna een maand bezig dus ik durf nog niet met zekerheid te zeggen dat het echt werkt maar ik was niet chagrijnig of heel moe net voor mijn menstruatie! Ik hoop zo door :)
7 March 2024
Samantha
10
Ik gebruik de Relax in combinatie met de Meno support. Fijne combinatie!
6 March 2024
Angelique
10
Mijn haar is zichtbaar voller en valt niet meer uit.
6 March 2024
Esther
10
Ik slaap veel beter in de nacht. Wordt nog wel eens wakker maar slaap ook snel weer verder. Ook heb ik meer energie op een dag!
6 March 2024
joke
10
Ik heb veel baat bij de meno support. In combinatie met de Relax geeft het mij rust, veel minder opvliegers en nachtelijk zweten.
6 March 2024
Angelique
8
Na 2 maand begon ik verschil te merken, mijn haar werd dikker, voller en het viel minder uit. Blij met de resultaten.
6 March 2024
Roos
6
Ik merk voor mijzelf nog geen duidelijk verschil omdat ik het niet iedere dag heb genomen en neem nog een andere soort magnesium erbij. Alleen het soort magnesium wat goed is om migraine te stoppen zit hier niet in. Het zou wel werkzaam moeten zijn voor de spieren en ontspanning
5 March 2024
Sanne
10
Mijn haar viel heel erg uit, sinds ik trouw 2 haar -tabletten slik is daar een einde aan gekomen.
4 March 2024
Manuela de Boer
10
Sinds ik dit ben gaan gebruiken voel ik me echt een stuk beter in m’n vel. Daarnaast heb ik ook echt weer zin om op m’n man te duiken ;) dus ook hij heeft er profijt van!
4 March 2024
Anouk
4
Aanbeveling mbt informatie, boeken over de overgang. Snelle reacties, goede service.
4 March 2024
Tanja
10
Sinds een paar weken gebruik ik PMS Support (ochtend) in combinatie met (Pre) Meno Support (avond). Ik kan het nog niet met zekerheid zeggen, maar het lijkt alsof er daadwerkelijk een verandering aan het plaatsvinden is. Minder nachtzweten (normaliter ca een week tot een paar dagen voor menstruatie) en minder kort lontje. Ik ben benieuwd! Tot nu toe gaat de vlag uit (en dat is geen rode ;-)
4 March 2024
Dagmar
6
Ik slik dit zo ongeveer 4 maanden. Ik was namelijk gediagnosticeerd met PCOS, daarnaast heb ik zelf ook veel last van moodswings en hormonen die gieren door mijn lichaam. Ter conclusie kan ik zeggen dat mijn PMS klachten wel verminderd zijn na het slikken van de pms support. Ze zijn zeker niet helemaal weg maar ik heb wel een stuk minder last van huilbuien, depressieve episodes etc.
4 March 2024
Jasmijn
10
Ik slik het nu 3 weken en merk dat ik bijvoorbeeld minder zweet ‘s nachts en minder prikkelbaar ben. Qua gewichtsverlies doet het tot nu toe nog niet iets maar aankomen ook niet.
4 March 2024
M
10
Geen nasmaak o.i.d gewoon magnesium
4 March 2024
Doris
8
Ik gebruik het al een tijdje
3 March 2024
Kim
10
Na een maand al positief effect op mijn stemming ervaren.
2 March 2024
J
10
Ik had vreselijk last van "korte tripjes naar de tropen" en zo niet lekker in mijn vel. Was er op een gegeven moment zo klaar mee dat ik midden in de macht de Meno Suppport van Viv ben gaan bestellen. Na 2 werkdagen lagen deze bij me in de bus en ben ze direct gaan gebruiken. Binnen 2 weken merkte ik al dat mijn tripjes minder werden en ben nu nog geen maand bezig maar merk echt dat ik lekkerder in mijn vel zit en ik nagenoeg geen vliegers meer maak. Dus voor alle vrouwen die hier ook mee zitten..... bestel Viv haar Meno Support daar knap je echt van op!!
2 March 2024
Angelique
10
Ondanks gezond eten weet ik zeker alle vitamine binnen te krijgen. Helpt ook voor mijn energieniveau.
1 March 2024
Coriene
10
Nooit meer het idee niet genoeg buiten te zijn. Zeker met al die regen geeft dat rust.
1 March 2024
Coriene
10
Eindelijk een vegan shake die wel lekker is. Zelfs met water, zo heb ik het nog niet eerder geproefd. Ook lekker door een plantaardige kwark of yoghurt.
29 February 2024
Evelien
10
Ik kwam via via bij Vivsupport terecht. Ik was eerst zeer sceptisch, omdat ik dacht ach daar heb je weer iemand die een pot pillen verkoopt. Echter was ik op dat moment met de Pil gestopt omdat ik mezelf vreselijk vond, vooral in de 3e week van de cyclus. Ik vond het wel genoeg geweest na 16 jaar pil. Op dat moment ben ik dus meteen begonnen met de PMS pillen en ik ben nu precies een maand bezig. Ik vind ze geweldig, heb alweer een nieuw potje binnen. Ik ben voor het eerst in 16 jaar in mijn 3e week van de cyclus geen draak geweest en dit viel mijn naaste ook erg op. Ik voel me heel veel lekkerder en hoop dat mijn eigen cyclus nu ook snel op gang gaat komen. Echt een top product.
29 February 2024
Lisa
10
Super product!
29 February 2024
J
8
Helderder in mijn hoofd en vrolijker
29 February 2024
Nienke van der Donk
10
Super product!
29 February 2024
J
8
Ik ben heel tevreden over de magnesium supplementen. Toen ze op waren er ik niet meteen besteld had merkte ik al snel verschil. Dus nu neem ik ze trouw elke dag in.
29 February 2024
Mirella
10
Super product!
28 February 2024
J
10
Zeer verhelderend verhaal.
28 February 2024
Marieke
2
Nu 2e potje en merk nog niet echt verschil.
28 February 2024
Sanne

Reactie van het bedrijf

Vitamine C is een supplement ter aanvulling, je zult niet direct een effect vernemen. Deze vitamine ondersteunt onder andere je weerstand en de gezondheid van je bindweefsels. Een tekort kan klachten geven. Het gebruik zelf daar zal je niet direct iets van merken. Wat je bij het gebruik van kruiden wel mag verwachten, bij vitaminen werkt dit net wat anders.
10
Super product!
28 February 2024
J
6
Minder last van irritaties
28 February 2024
Joyce
10
Super product!
28 February 2024
J
10
Het is voor mij de eerste keer dat ik zo een product aanschaf. Mijn twijfels zijn weg : niet alleen is de smaak super lekker maar ik krijg geen honger meer. Tot voor kort geleden kreeg ik al een uur na de ontbijt ontzettend veel trek! Ook vind ik het handig dat er Collageen aan toegevoegd is, zo vergeet ik het nooit meer in te nemen... Liefs, Silvia Kop - Finori
28 February 2024
Silvia Kop - finori
10
Heb het gevoel dat ik, sinds ik vitamine C slik, veel meer weerstand heb tegen verkoudheid en dergelijke dus durf niet meer te stoppen.
28 February 2024
Janet
10
Voordat ik PMS support gebruikte was ik een week voordat ik mijn menstruatie kreeg al niet lekker, dus twee weken lang had ik last van mijn menstruatie. Ik voelde mij niet fit, onrustig, niet happy en tegen de tijd dat de menstruatie begon kreeg ik pijnscheuten die vooral doortrokken in mijn bovenbenen, waardoor ik niet meer wist hoe ik moest zitten of staan. Tegenwoordig heb ik daar geen last meer van en voel ik mij veel beter.
28 February 2024
I
10
Het helpt me om goed op gewicht te blijven. Heel tevreden.
28 February 2024
Annemarie
10
Sinds ik deze liposomale variant slik, merk ik echt dat ik mijn lichaam deze beter opneemt. Dat resulteert in betere slaap en meer ontspanning gedurende de dag. Ik zou niet meer zonder kunnen:)
26 February 2024
Yvonne
10
Helaas 1x gebruikt en de smaak en geur kan ik niet aan.
26 February 2024
Jola
10
Mijn klachten zijn echt heel erg verminderd zowel voor als na de menstruatie. Heel blij me!
26 February 2024
Belinda
10
Krijg er meer energie van, lekker voor het sporten!
26 February 2024
Zeynep
10
Minder klachten, energieker en beter slapen! Eerste maand geslikt en ga er zeker mee door.
25 February 2024
Ria
8
Wat fijn is dit! Ik merk gewoon direct verschil :) na 3 weken de pms support gebruiken ben ik thuis echt veel minder een heks dan hiervoor! Zo fijn voor de kids, hubby maar vooral voor mijzelf!!
25 February 2024
Pascale
8
Wat fijn is dit! Ik merk gewoon direct verschil :) na 3 weken de pms support gebruiken ben ik thuis echt veel minder een heks dan hiervoor! Zo fijn voor de kids, hubby maar vooral voor mijzelf!!
25 February 2024
Pascale
10
Sinds ik deze liposomale variant slik, merk ik echt dat ik mijn lichaam deze beter opneemt. Dat resulteert in betere slaap en meer ontspanning gedurende de dag. Ik zou niet meer zonder kunnen:)
25 February 2024
Yvonne
10
Ik gebruik nu een maand de pre meno support en ik merk dat ik me inwendig wat rustiger voel. Hopelijk zet dit gevoel door💪🏻
25 February 2024
Ryette
10
Je merkt verschil op hetmoment dat je potje op is en je nog geen nieuwe in huis hebt gehaald.. of wanneer ik 1 ipv 2 neem, het maakt zo'n verschil. Ik ben blij dat ik het heb ontdekt!
24 February 2024
Barbara
8
Nu bijna een maand aan het slikken! So far so good! Hopelijk worden mijn PMS klachten de komende tijd minder! Fijn dat ik de 2 capsules in 1x kan nemen!
24 February 2024
Anneloes
8
Ik ben nog maar net met Pre meno support begonnen maar begin langzaamaan wel verschil te merken dus ik ga er zeker mee door.
24 February 2024
Monique
10
Sinds mijn 12e (start menstruatie) heb ik iedere maand hormonale migraine. Na een maand gebruik van PMS support eindelijk een keer geen migraine gehad. Ik heb al zóveel geprobeerd, dus ik blijf dit voorlopig gebruiken om te kijken wat het in de toekomst doet. Voor nu super tevreden!
24 February 2024
Kristel
8
Duidelijk geschreven en goed toe te passen.
23 February 2024
Elisa
10
Door het gebruik van Belly support geen last meer van een opgeblazen gevoel.
23 February 2024
Bianca
8
Door het gebruik van de tabletten verloopt de week voorafgaand aan mijn menstruatie zonder teveel klachten. Ik slaap beter en kan beter functioneren
23 February 2024
Juella
10
Hij is lekker, en alles in 1!
22 February 2024
Zeynep
10
Vorig jaar ben ik helaas geopereerd aan dikke darmkanker. Inmiddels ben ik volledig hersteld. Ik gebruikte verschillende potjes met losse supplementen ter ondersteuning en ik had het idee dat het allemaal niet zo goed opgenomen werd. Sinds ik de multi van jullie gebruik, glanzen zelfs mijn nagels!!! Dat is voor mij een teken dat de suppletie tot in de uiteinden van mijn lijf wordt opgenomen.
22 February 2024
Monique
8
Normaal last van erge migraine, krampen , de voorbodes voor de maandelijkse periode.. en nu.. nergens last van. Wat een heerlijk gevoel zeg.
21 February 2024
Sandra
10
Geen last meer van een opgeblazen gevoel na het eten!
20 February 2024
Nicole
10
De supplementen zijn makkelijk door te slikken, geven mijn lichaam een fijne vitamine- en mineralenboost. De magnesium igebruik ik voor de nacht, heel fijn!
20 February 2024
Nicole
10
Ik ervaar op verschillende vlakken meer rust; zowel in mijn hoofd als fysiek. Ik had wat last van schommelingen in mijn humeur. Dez schommelingen lijken afgenomen te zijn in zwaarte. Minder diepe dalen, meer pieken. Ook fysiek lijkt er verschil te zijn, zowel qua cyclus als ongemakken die ik ervaarde met mijn huid.
20 February 2024
Melanie
10
PMS Support: Heel bijzonder dat ik ´ineens´ onverwacht ongesteld werd terwijl normaal mijn humeur mij eraan herinnerde dat dit er weer zat aan te komen. Dus daar maak ik uit op dat het werkt omdat dit normaliter anders was. Ik kan het nergens anders aan wijten. Ook deze menstruatie verliep rustig, niet chagrijnig of extra moe. Heel fijn product. FERTILITY: kan ik nog niet echt iets over zeggen na 3 weken.
20 February 2024
Ellen Poels
10
Ik ben pas 3 weken bezig met dit supplement maar ik heb wel het idee dat ik minder honger heb in de middag rond 15 - 16u. Voorheen hield ik het lastig vol tot etenstijd in de avond. Nu wel. Maar bovenal voel ik me ook minder moe in de avond. Ik weet dat er producten in dit supplement zitten dat hier aan bij draagt. Ik ga zeker nog een maand bestellen! Hopelijk ook dat daardoor wat kilo´s afvallen in gang worden gezet.
20 February 2024
Ellen Poels
8
Ik gebruik de PMS nu ruim 2 maanden en merk al verschil. Minder last van mijn ongesteldheid. Al minder geprikkeld
20 February 2024
Ramona
8
Heel erg fijn om deze in huis te hebben. Gaat daadwerkelijk een opgeblazen gevoel tegen, helpend en ondersteunend op zulke momenten!
20 February 2024
Maartje
8
Sinds een jaar is dit mijn go-to eiwitpoeder. Ik ben zelf trainer hormoonfactor en vind een product zonder rommel belangrijk. Deze smaakt ook nog eens goed!
20 February 2024
Chantal
10
Ik gebruik Meno support nu al een tijdje en ik wil niet meer zonder!!! Geen last meer van opvliegers, nachtzweten, moodswings
20 February 2024
Cleo
6
Ik gebruik t nu 2 weken en t lijkt of ik meer ontspannen ben,minder kort lontje. Nachtelijk zweten lijkt ook minder. Ik ga nog even door.
19 February 2024
Simone
8
Ik gebruik dit nu 1 maand. Vooralsnog merk ik niet veel verschil met daarvoor, behalve dat ik me prima in balans voel. Ik heb ook niet hele heftige klachten en neem 1 per dag. Ik ga wel door, want denk dat 1 maand te kort is om echt al wat concreets erover te kunnen zeggen bij milde klachten.
19 February 2024
Marleen
10
Ik had last van een rommelend gevoel in mijn buik en na het nemen van deze supplementen geen last meer van
19 February 2024
Jennifer
10
Een hele fijne multivitamine!
19 February 2024
Deborah
10
Dit product helpt mij om niet meer tussen door te snoepen. Ik kan nog niet zeggen dat ik en afgevallen maar ik ben nog geen maand bezig.
19 February 2024
Deborah
10
Ik heb al jaren erg last gehad van pms. In eerste instantie was ik een beetje sceptisch. Maar ik en mijn omgeving merkte gelijk verschil! Ik ben mega tevreden en zou dit iedereen aanraden!
19 February 2024
Deborah
8
Ik ben nog maar sinds 2 wkn bezig maar het lijkt te beginnen te werken. Ik slaap beter , heb minder last van moodswings , voel mij lekkerder in mijn vel, minder opgejaagd,ook minder last van opvliegers met name in de nacht had ik hier last van. Tot nu toe ben ik zeer tevreden en ga er zeker mee door!
19 February 2024
E
10
Het supplement heeft mij rust gegeven en ik ervaar minder last van opvliegers. Heel blij mee!
19 February 2024
Nancy
10
Lang getwijfeld om de ( pre) menosupport te bestellen. Meer omdat het toch een dingetje in acceptatie voor me zelf was. Ik kon er niet langer omheen, mijn humeurschommelingen waren niet gewoon een iets “ toevallig” maar hadden waarschijnlijk toch iets met mijn leeftijd te maken 😉( ben 46). Sinds 2 weken neem ik menosupport. En ik voel me toch veel rustiger en in evenwicht. Dus ik doe er zeker mee door!!
19 February 2024
Klara
10
Ik gebruik ze al een geruime tijd, ben er super blij mee heb meer energie en minder stemmingswisselingen!
19 February 2024
Marissa
10
Ik gebruik ze al een geruime tijd, ben er super blij mee heb meer energie en minder stemmingswisselingen!
19 February 2024
Marissa
8
Super blij met deze tabletten, mijn haar en nagels voelen een stuk sterker aan en het groeit allemaal een stuk sneller!
19 February 2024
Marissa
8
Slik het bijna 1 mnd. 2 kilo kwijt
17 February 2024
Denice
6
Ik gebruik het product nu zo’n 3 weken en merk dat ik weer beter in mijn vel kom te zitten. Ook de opvliegers zijn minder en minder sterk. Aanrader.
16 February 2024
Elvi
8
Heb echt gevoel dat het help. Ik ben iig rustiger en heb meer energie. Ik slik het nu bijna 1 maand
16 February 2024
Denice
10
De heftigheid voelt lichter.. ik bestel zeker weer!
15 February 2024
Rianne
10
Inmiddels slik ik een aantal maanden pms en ik wil niet meer zonder. Zoveel meer rust in m'n hoofd, gezelliger naar mijn omgeving toe en nagenoeg amper klachten vooraf en tijdens mijn menstruatie. En mijn cyclus is weer regelmatig. Ik had dit totaal niet verwacht en zag deze pillen als laatste probeersel..maar het heeft ontzettend goed uitgepakt. Van de zomer een poosje niet geslikt omdat ze niet leverbaar waren en ik merkte direct verschil!
15 February 2024
Marleen
10
Eindelijk een omga gevonden waar je niet de hele dag last van heb een vis smaak heb! In 1 woord super
15 February 2024
J Van de kreeke
10
Deze multi vitamine zijn echt top wil niks anders meer
15 February 2024
J Van de kreeke
10
Ik gebruik menosupport nu 1 maand en het is zoveel rustiger in mijn hoofd. Voel me niet meer zo gejaagd. Geen kort lontje meer bij irritaties. Mijn partner en ikzelf erg blij mee😊.
15 February 2024
HeavyD
10
Mijn dochter is tijdrns haar pms een heks. Snaauwt en zeer kort lontje. Na 1 maand pms support is ze zoveel rustiger geworden. Heel blij mee!
15 February 2024
HeavyD
10
Ik ben een vrouw van 55 jaar en zit al jaren in de overgang. Waar ik vooral veel last van had waren onrustige benen en dan met name in de avond. Nu ik jullie liposomale magnesium gebruik, heb ik hier weinig tot geen last meer van. Geweldig!! Ik kan niet meer zonder. Echt een aanrader!
15 February 2024
Anja
10
Ik gebruik het nu ongeveer 3 weken en merk dat ik weer beter in mijn vel kom zitten. En de opvliegers zijn minder en minder sterk.
14 February 2024
Elvi
6
Ik gebruik nu bijna een maand Weight support, Helaas merk ik tot nu toe niets op het gebied van mijn gewicht. Ook niet echt vermindering van een opgeblazen gevoel. Wel heb ik het idee dat ik minder trek heb in zoetigheid. Wellicht ook te kort om nu al resultaat te verwachten, dus ga ik nog even door in de hoop dat ik meer merk.
13 February 2024
Marleen
10
Deze combinatie is onmisbaar voor elke vrouw in de overgang
13 February 2024
Saskia
10
Ik gebruik sinds een maan de PMS support en ik merk nu al een groot verschil.
13 February 2024
Inge
10
Sinds ik Wright support gebruik, is mijn gewicht in balans, heb ik een regelmatige stoelgang en ben ik niet meer opgeblazen (buik). Top product!
13 February 2024
Petra
10
Nu ik deze supplementen gebruik voel ik me weer beetje bij beetje mezelf worden. Ik kan het iedereen aanbevelen.
12 February 2024
Anne
10
Slaap weer prima, geen last meer van nachtzweten.
12 February 2024
A de Jong
10