Vanaf €75,- gratis verzending
Voor 23.00u besteld, morgen in huis

Zwanger worden? Dit is wat je moet weten

Bij de één gaat het supersnel. En bij de ander duurt het soms echt wat langer. Dan ga je misschien twijfelen aan jezelf en denk je hè, wat is er mis met mij en doe ik het allemaal wel goed? We hebben het over: zwanger worden.

Vruchtbaarheid is een lastig onderwerp en kan veel emoties losmaken. Het ene moment ben je hoopvol en het volgende moment voel je je down en onzeker over je eigen lichaam. Het kan zijn dat je al een tijdje probeert zwanger te worden, maar het gewoon niet lukt. Misschien voel je je op dit moment verdrietig, gefrustreerd of zelfs wanhopig. Je gaat wellicht twijfelen aan je eigen lichaam. Toch kun je jouw vruchtbaarheid behoorlijk (positief!) beïnvloeden.

Je hormonen moeten allereerst in balans zijn, wil je zwanger kunnen worden. Dat is ook logisch. Want als er een disbalans is, dan is er soms geen eisprong. Of dan zijn er bepaalde andere processen die voorrang hebben. Dus het is heel erg belangrijk om in ieder geval wel te letten op deze drie dingen die echt essentieel zijn. Want als dit in balans is, dan zal je zien dat zwanger worden sneller lukt.

1. PCOS

Als je moeite hebt om zwanger te worden, kan PCOS (polycystic ovarium syndrome) een rol spelen. Dit syndroom zorgt ervoor dat de follikels in je eierstokken niet goed rijpen, waardoor er geen eisprong plaatsvindt. Maar no worries, met de juiste voeding en supplementen is dit probleem te tackelen. Meer informatie hierover vind je in mijn boeken en online programma’s. In dit artikel op onze website staan ook veel tips wat je kunt doen tegen PCOS.

2. Liever geen oestrogeendominantie als je zwanger wilt worden

Ook oestrogeendominantie kan een negatief effect hebben op je vruchtbaarheid. Dit betekent dat je hormonen, de geslachtshormonen oestrogeen en progesteron, uit balans zijn. Door deze disbalans kunnen er problemen ontstaan bij het snel zwanger worden. Het is daarom belangrijk om eerst de oestrogeen dominantie aan te pakken. Hoe je dit doet lees je in mijn boeken en online programma’s.

3. Voedingstekorten wanneer je zwanger wilt worden

Tot slot is het van belang om aandacht te besteden aan bepaalde voedingstekorten. Je lichaam heeft immers bepaalde stoffen nodig om een goede basis te creëren voor een eventuele zwangerschap. Zink, bepaalde B-vitamines, foliumzuur en Maca kunnen bijvoorbeeld helpen om de hormonen te balanceren en je vruchtbaarheid te verbeteren.

Fertility Support als hulpmiddel om zwanger te worden

Heb je behoefte aan extra ondersteuning bij het optimaliseren van je vruchtbaarheid? Dan is ons gloednieuwe supplement Fertility Support iets voor jou!

Dit supplement is speciaal ontwikkeld voor vrouwen met een onregelmatige cyclus, lange cyclus of PCOS. En het bevat alle ingrediënten om jouw energie en vitaliteit een boost te geven, je libido te stimuleren, je voortplantingsorganen te ondersteunen en de vroege ontwikkeling van je ongeboren kind te bevorderen. Ons Fertility supplement koop je hier.

Optimaliseer je vruchtbaarheid om zwanger te worden

Er bestaat geen magic pill of magic leefstijl tip die jou meteen zwanger maakt. Het is altijd een combinatie van factoren. Want bij iedereen kan er een andere oorzaak zijn. En daar help ik je allemaal bij mijn in mijn programma: De Viv Hormoon Herstel Methode.

Je krijgt grip op je hormoonhuishouding en ontdekt wat bij jou de eventuele oorzaken zijn waarom zwanger worden op dit moment niet lukt.

Wil je jouw vruchtbaarheid optimaliseren en de oorzaak achterhalen waarom het bij jou niet lukt? Dan is mijn programma ‘De Viv Hormoon Herstel Methode‘ iets voor jou.

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

In winkelwagen